به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا فخاریان بعد از ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات اداره کل بیمه سلامت قم برگزار شد، گفت: همه مطالبات بخش خصوصی و دولتی از بیمه سلامت مرتبط به سال ۹۶ به طور کامل از صندوق توسعه ملی پرداخت شده و این امر به درخواست دولت و موافقت مقام معظم رهبری صورت گرفته که اعتبار آن ۵۰۰ میلیون یورو است.
وی اظهار داشت: این مطالبات در دو مرحله پرداخت شده که ۳۰۰ میلیارد تومان آن برای بخش دانشگاهی و در مرحله دوم ۱۷ میلیارد تومان و برای بخش دولتی ۴۷ میلیارد تومان همچنین برای بخش خصوصی ۳۳ میلیارد تومان پرداختی داشتیم.
به گفته مدیرکل بیمه سلامت قم، ۷۰ درصد مطالبات سال ۹۶ کاملاً تسویه و به موقع پرداخت شد؛ بیمارستانهای دولتی تا پایان آبانماه تسویه شده و بیمارستانهای خصوصی تا ۶۰ درصد شهریور را دریافت و تا پایان مردادماه کاملاً مطالبات آنها تسویه خواهد شد و ۶۰ درصد مطالبات داروخانهها هم تا شهریورماه پرداخت شده و تا پایان مرداد هم تسویه میشوند.
وی با اشاره به آخرین آمار عضویت مردم قم در بخش بیمه ایرانیان، گفت: در حال حاضر ۳۶۴ هزار و ۱۳۷ نفر از مردم قم عضو بیمه ایرانیان هستند که این بخش دارای بیشترین عضویت در استان قم است در بخش صندوق بیمه سلامت عمومی ۱۵۴ هزار و ۱۶۳ نفر عضو بیمه سلامت همگانی هستند و از اول سال ۹۷ تا کنون ۲۹۷ هزار و ۷۸۰ دفترچه بیمه برای مردم قم صادر شده است.
فخاریان افزود: با توجه به بحث و قانون هم پوشانی بیمهها بیمه سلامت توانست بیش از ۵۱ هزار رفع هم پوشانی کند بدین ترتیب طبق قانون افرادی که تحت پوشش بیمههایی مانند بیمه تأمین اجتماعی هستند سیستم ثبت نام بیمه سلامت اسامی این افراد را رد و بیمه برای آنها صادر نخواهد کرد.
بیش ۶۴۴ مرکز طرف قرارداد با بیمه سلامت در قم
مدیرکل بیمه سلامت استان قم در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در قم ۶۴۴ مرکز با بیمه سلامت قرارداد دارند که میتوان از این تعداد ۱۴۲ داروخانه، ۱۰ بیمارستان، ۱۴ درمانگاه خصوصی و ۱۷۲ پزشک عمومی و ۲۶ فوق تخصص و همچنین ۱۹ مرکز تصویربرداری را نام برد.
وی اظهار داشت اکنون با توجه به حرکت به سمت دولت الکترونیک، تلاش ما به سمت تبدیل نسخههای درمانی به الکترونیکی و حذف دفترچههای درمانی است طبق این طرح پزشکانی که زیرساخت مناسبی در زمینه اجرای این طرح دارند با این بیمه همکاری و فرد بیمار با ورود به مطب پزشک مدارک هویتی خود را درمیز منشی ثبت و به میز پزشک ارجاع داده میشود.
فخاریان بیان کرد: پزشک معالج هم با کلیک بر مشخصات بیمار برای او نسخهای تجویز کرده و بدون نیاز به دفترچه درمانی این نسخه به داروخانه ارجاع و بیمار داروی خود را بدون نیاز به دفترچه دریافت خواهد کرد که این طرح به طور پایلوت در استان کرمان با موفقیت اجرا شده است و استان قم با بررسی زیرساختهای موجود از سال آینده این طرح را اجرایی خواهد کرد.
نظر شما