۱۱ اسفند ۱۳۹۷، ۲۰:۳۴

رئیس دانشگاه آزاد:

استارتاپ ویکند محتوای آموزشی مفسر دانشگاه نسل جدید است

استارتاپ ویکند محتوای آموزشی مفسر دانشگاه نسل جدید است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رویداد استارت آپ ویکند محتوای آموزشی که واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد برگزار کرده است، مفسر دانشگاه نسل جدید است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد، اولین استارت آپ ویکند محتوای آموزشی که به همت بزرگترین دانشگاه الکترونیکی برگزار شد، صبح روز چهارشنبه در سالن شهید مطهری سازمان مرکزی آغاز شد و تا جمعه ادامه یافت.

دکتر محمد مهدی طهرانچی در افتتاحیه این مراسم گفت: یکی از موضوعاتی که مربوط به نسل جدید دانشگاه است، مفهوم رویداد و شتابگری است که شما امروز در حال تمرین آن هستید. اما موضوع مهمتر از این رویداد، ورود این رویداد در عرصه محتوای آموزشی است که دوستان واحد الکترونیکی عبارت محتوای آموزشی را بر روی آن گذاشته‌اند. این رویدادی که واحد الکترونیکی برگزار کرده است، مفسر دانشگاه نسل جدید است. ما می‌خواهیم دانشگاه نسل جدید را تجربه کنیم. با این نگاه آن را تمرین می‌کنیم. بنابراین این موضوع فراتر از شکل‌گیری یک کسب و کار است.

رئیس دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری این رویداد به عنوان پرچمدار دانشگاه نسل جدید می‌خواهد در چله دوم انقلاب که در هفت محور گام دوم بیانیه مقام معظم رهبری مورد تأکید قرار گرفته است، ورود جدی کند. هفت محور عبارتند از علم و پژوهش، معنویّت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزّت ملّی و روابط خارجی، مرزبندی با دشمن و سبک زندگی که مخاطب آن جوانان هستند.

وی افزود: ما استارتاپ ویکند را برگزار می‌کنیم برای اینکه در عرصه برنامه ریزی نوین نسل دوم بتوانیم کنشگر فعال باشیم. این توضیحی بود برای این زحمتی که واحد الکترونیکی کشیده و امروز این را رقم می زنید.

دکتر کشاورزی، رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم گفت: در آغاز چهل سالگی دوم انقلاب هستیم و رهبر انقلاب بیانیه‌ای برای چهل سال دوم تبیین کردند که محورهای اصلی آن علم و پژوهش، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، معنویت و اخلاق، استقلال و آزادی، عزت ملی و روابط خارجی و سبک ملی است. هیچکس منکر اثر فضای مجازی به خصوص در برخی از این محورها نیست.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: علت تصمیم ما برای برگزاری این استارتاپ ویکند، تأثیرگذاری فرهنگی و استفاده از نقاط مثبت فضای مجازی است. ما می‌خواهیم بازیگر اصلی محتوا در فضای مجازی باشیم. منظور ما از محتوا، سرویس‌های توزیع محتوا مانند شبکه‌های اجتماعی، دایره المعارف ها، دانشنامه‌ها، بازی‌های رایانه‌ای، اپلیکیشن ها و… است. هر کدام از اینها می‌توانند برای رده‌های سنی مختلف جنبه‌های آموزشی و آموزشی مهارتی داشته باشند. دور هم جمع شده‌ایم تا از ایده‌هایی که می‌توانند در این حوزه‌ها تبدیل به کسب و کار شوند، حمایت کنیم.

وی افزود: واحد الکترونیکی بزرگ‌ترین دانشگاه الکترونیکی کشور است. همه دانشجویان ما بصورت الکترونیکی حضوری ثبت نام می‌کنند و همه خدمات مورد نیاز خود را به صورت غیرحضوری دریافت می‌کنند.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن برشمردن سامانه‌های بومی واحد الکترونیکی از قبیل سامانه پاسخگویی، سامانه جلسات آنلاین، سامانه ثبت‌نام، سامانه هماهنگی جلسات دفاع سامانه تسویه‌حساب، تسویه حساب و…، افزود: دوره‌های مجازی ما مخاطبین زیادی دارد. ept ، آیلتس، آموزش زبان عربی برای دانشجویان، طرح قرآنی طوبی، دوره دیجیتال مارکتینگ در حوزه کسب و کار و… دوره‌هایی است که ما برگزار می‌کنیم.

پس از مراسم افتتاحیه، ۵۸ صاحب ایده، ایده‌های خود را که از ۱۲۶ ایده ارسالی انتخاب شده بودند در یک دقیقه بیان کردند و در انتها پانزده ایده با انتخاب آرای شرکت کنندگان به عنوان ایده‌های برتر انتخاب شدند. در روزهای پنجشنبه و جمعه شرکت کنندگان در قالب ۱۵ تیم ۷ نفره به کمک مربیان به رشد ایده‌های خود پرداختند و در پایان سه ایده ویدیوبوک، مین پلاس و تگ بوک به همراه سی لرن به عنوان سه ایده برتر انتخاب شدند. جایزه این سه تیم برتر، استقرار در مرکز رشد واحد الکترونیکی به ترتیب به میزان یک سال، شش ماه و سه ماه بود. همچنین به دلیل شرکت تیم‌های دانش آموزی در این رویداد، ایده‌های همبازی و دنیای بزرگ، به ترتیب جایزه سه و یک میلیون تومانی را کسب کردند.

کد خبر 4553908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha