۱۸ اسفند ۱۳۹۷، ۲۰:۳۰

در ۹ ماهه امسال؛

صادرات صنعت ۱۴میلیارد دلار شد/ صادرات معدن از ۹۷۰میلیون دلار گذشت

صادرات صنعت ۱۴میلیارد دلار شد/ صادرات معدن از ۹۷۰میلیون دلار گذشت

در ۹ ماهه ۱۳۹۷ ارزش صادرات بخش صنعت ۱۴ میلیارد دلار و صادرات بخش معدن ۹۷۰.۲ میلیون دلار شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، در ۹ ماهه ۱۳۹۷ صادرات کالاهای غیر نفتی ۸۶.۹ میلیون تن با ارزش ۳۳.۴ میلیارد دلار برابر ۲۸.۳ میلیارد یورو بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل به لحاظ وزنی ۲ درصد کاهش و به لحاظ ارزش دلاری ۵.۴ درصد و یورویی ۲.۸ درصد رشد داشته است.

همچنین میزان واردات به کشور ۲۳.۹ میلیون تن به ارزش ۳۲.۶ میلیارد دلار برابر ۲۷.۷ میلیارد یورو به ترتیب ۱۳.۳، ۱۵.۹و ۱۷.۶ درصد کاهش را نشان می‌دهد.
ارزش صادرات بخش صنعت در این دوره ۱۴ میلیارد دلار و صادرات بخش معدن ۹۷۰.۲ میلیون دلار ثبت شده است.

در ۹ ماهه سال ۹۷ تعداد ۴۲۸۷ فقره پروانه بهره برداری با میزان سرمایه گذاری ۴۲.۱ هزار میلیارد تومان و اشتغال ۷۶۵۰۵ نفر صادر شده که به ترتیب در تعداد ۳.۹ درصد، در سرمایه گذاری ۱۰۴.۸ درصد و در اشتغال ۱۰.۷ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.

همچنین تعداد ۱۶ هزار و ۶۹۴ فقره جواز تأسیس با پیش بینی سرمایه گذاری ۲۱۶.۲ هزار میلیارد تومان و پیش بینی اشتغال ۳۹۳ هزار و ۴۵۵ نفر صادر شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۱۸.۹ ،۸۹.۱ و ۲۴.۳ درصد رشد را نشان می‌دهد.

افزایش بیش از ۵ درصدی مجوزهای صنفی

مجوزهای صنفی صادر شده ۲۹۲.۸ هزار فقره بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵.۱ درصد افزایش داشته است. در بخش معدن تعداد ۷۵۸ فقره پروانه اکتشاف، ۳۷۰ فقره گواهی کشف و ۴۳۶ فقره پروانه بهره برداری صادر شده است که نسبت به دوره قبل در تعداد پروانه اکتشاف ۸.۹ درصد و گواهی کشف ۰.۳ درصد رشد و پروانه بهره برداری ۲۱.۷ درصد کاهش داشته است.
میزان اشتغال پروانه‌های بهره برداری معدنی صادره ۳۵۶۱ نفر بوده که ۲۰.۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

افزایش بیش از ۱۶ درصدی تسهیلات به صنعت و معدن

تسهیلات پرداختی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری در ۹ ماهه ۱۳۹۷ به بخش صنعت و معدن با افزایش ۱۶.۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۱۳۷.۵ هزار میلیارد تومان رسیده است.

در بخش بازرگانی نیز ۶۵.۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است که رشدی برابر با ۱۶.۴ درصد را نشان می‌دهد.

سهم تسهیلات بخش صنعت و معدن و بازرگانی، به ترتیب ۲۸.۵ و ۱۳.۶ درصد بوده است.
در ۶ ماهه اول ۱۳۹۷ در بخش حمل و نقل جاده‌ای، کالاهای داخلی ۲۱۸.۳ میلیون تن و ترانزیت کالاهای جاده‌ای ۳ میلیون تن بوده که در بخش کالاهای داخلی ۶.۷ درصد رشد و در ترانزیت کالاهای جاده‌ای ۳۷.۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد.
در ۹ ماهه ۱۳۹۷ از میان ۴۴ محصول منتخب صنعتی و معدنی، ۲۲ محصول رشد و ۲۲ محصول کاهش تولید داشته‌اند.
سنگ آهن با ۲۷ میلیون تن، ۷.۹ درصد و فولاد خام با ۱۷ میلیون تن، ۹.۸ درصد رشد تولید داشته‌اند.

انواع سواری با ۷۰۲.۸ هزار دستگاه ۳۱.۹ درصد و لوازم خانگی (شامل تلویزیون، یخچال و فریزر، ماشین لباسشویی) با ۱۶۴۵.۱ هزار دستگاه، ۲۷.۷ درصد و سیمان با ۴۱.۴ میلیون تن، ۱.۴ درصد کاهش تولید داشته است.
در ۹ ماهه ۱۳۹۷ تعداد ۵۰ طرح سرمایه گذاری خارجی صنعتی، معدنی و تجاری، با مجموع سرمایه گذاری ۸۳۷ میلیون دلار، به تصویب هیأت سرمایه گذاری خارجی رسیده است.
در راستای اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی، تا پایان آذر ۱۳۹۷ در مجموع مبلغ ۴۹۴۷.۳ میلیارد تومان تسهیلات به ۴۱۴۶ واحد در قالب پروژه رونق تولید پرداخت شده است.

کد خبر 4563614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۲۱:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۸
      0 0
      شما دوست داشته باش فقط آمار بده صادرات فلان شد ولی هیچ وقت آمار ندادید که چه قدرش تو جیب کارگر و مردم عادی و مریض نیازمند میره و چه قدرش تو جیب سرمایه دار میره و هیچ وقت جواب فاصله طبقاتی را نداده اید.