تقي آقايي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي "مهر" درباره مرتبط نبودن تحصيلات كاركنان بخش گردشگري گفت : اين مسئله به كارهاي زيربنايي كه در كشور صورت نگرفته برمي گردد. وي افزود : توريسم در كشورما غريب واقع شده است ، بيشتر مديران و مسئولاني كه براي اين بخش انتخاب مي شوند تحصيلات ندارند و بي سواد هستند ، بنابر اين بايد روي جوانان در اين زمينه سرمايه گذاري كرد.
وي در ادامه افزود : در حال حاضر 30 درصد كساني كه در بخش گردشگري فعاليت مي كنند از بازنشستگان بخش هاي ديگر هستند و كارايي مطلوب ندارند.
وي خاطر نشان كرد : دوره هاي جهانگردي در كشورهاي ديگر رايگان برگزار مي شود در صورتي كه در ايران اين طور نيست و آموزش هايي هم كه در اين بخش داده مي شود براي فعاليت افراد كافي نيست و 90 درصد افراد آموزش ديده نيز اطلاعات كافي جهانگردي ندارند.
كارشناس توريسم درباره استاندارد بودن هتل ها در كشور نيز گفت : برخي هتل ها مانند پارس و سيمرغ منطبق با استانداردهاي جهاني ساخته شده اند ولي از نظر پذيرش و پذيرايي استاندارد نيستند و كاركنان اين بخش ها از آموزش هاي لازم بي بهره اند و نمي توانند رضايت گردشگران را كسب كنند.
وي افزود : با توجه به اين كه در سال 78 هيات وزيران لايحه صنعت جهانگردي را تصويب كرد اما هنوز هم بانك ها در اعطاي وام به دفاتر و آژانس هاي مسافرتي مانند بخش خدمات رفتار مي كنند و اين يكي از مشكلاتي است كه براي دفاتر خدمات و آژانس هاي مسافرتي نيز وجود دارد.
نظر شما