۱۹ اسفند ۱۳۹۷، ۲۲:۳۲

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی:

کاهش آسیب های اجتماعی نیازمند انسجام اجتماعی است

کاهش آسیب های اجتماعی نیازمند انسجام اجتماعی است

ارومیه - معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی گفت: برای کاهش این آسیب ها عزم ملی و انسجام اجتماعی نیاز است و همه باید خود را در این باره آماده کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مصطفوی یکشنبه شب در جلسه ساماندهی امور جوانان آذربایجان غربی با بیان اینکه بیکاری و طلاق از عمده مشکلاتی است که جوانان با آن مواجه هستند اظهارداشت: برای کاهش این آسیب‌ها عزم ملی و انسجام اجتماعی نیاز است و همه باید خود را در این باره آماده کنیم.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به بروز برخی آسیب‌های اجتماعی در بین قشر جوان جامعه گفت: نیمی از جمعیت ما را جوانان تشکیل می‌دهند و این جوانان نیازمند شادی و رفاه هستند که تحقق این امر نیازمند همکاری همه جانبه مسؤولان است.

وی ادامه داد: بیشتر برنامه‌ها و جلسات اجرا شده در حوزه جوانان کلیشه‌ای و روزمره است و به درد جوانان نمی‌خورد، مشکلات جوانان ازدواج، اشتغال، مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی است که باید در جلسات و برنامه‌ها مدنظر تمامی مسؤولان استان قرار گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی به هدفمند برگزار شدن جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان اشاره و خاطر نشان کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی برنامه‌های سال آینده در خصوص جوانان را در روزهای پایانی سال به صورت کار کارشناسی تدوین و به دبیرخانه ستاد ارسال کنند تا جلسات از سال آینده هدفمند و پرمحتوا برگزار شود و بتوان دردی از دردهای جوانان را درمان کرد.

مصطفوی اضافه کرد: دشمنان با تبلیغات مسموم و بمباران فکری سعی در انحراف فکری و ناامید کردن جوانان و نوجوانان دارند، پس نسل جدید و خانواده‌ها و تمامی مسؤولان باید آگاه باشند که تبلیغات دشمنان سم و زهری خطرناک است که جوانان را به سمت ناامیدی گمراه ساخته و آنها را از امید به آینده دور سازند.

وی اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب و در دیدار اخیر با مردم آذربایجان تأکید مؤکدی بر نیروهای جوان و استفاده از ظرفیت آنها کردند تا با توان مدیریتی، نشاط و امید جوانان در کنار تجارب پیشکسوتان مسیر چهل سال دوم را با موفقیت به پیش ببریم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب به همه جوان‌ها اعتماد کردند و به آنها میدان دادند، خاطرنشان کرد: با سرعت تحولاتی که در دنیا است، جوان‌ها سریع‌تر می‌توانند خود را با تحولات دنیا تطبیق دهند، جوان‌ها با انگیزه پشتکار و خلاقیت می‌توانند کارها را پیش ببرند البته باید همواره از تجربه پیشکسوتان هم استفاده کرد و تردیدی در این مسئله وجود ندارد.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری ۱۱۸ برنامه در حوزه‌های مختلف برای جوانان این استان برگزار شده است، گفت: برگزاری همایش‌ها، جشنواره فرهنگی، آموزشی، نشست‌های تخصصی، فرهنگی و هنری، قرآنی و ورزشی از جمله این برنامه هاست.

عبدالله چمن گلی با اشاره برگزاری ۳۲۰ برنامه فرهنگی نیز گفت: این برنامه‌ها در بخش‌های مختلف ورزشی و افتتاح‌های عمرانی بوده که به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در آذربایجان غربی برگزار شده است.

وی اظهار داشت: رسیدگی به مشکلات مسکن، اشتغال، ازدواج و طلاق نیازمند آموزش صحیح در جامعه است و تنها با عملکرد یک سازمان رفع نمی‌شود زیرا تا زمانی که مشکل آموزش تصحیح نشود این مشکلات همچنان وجود دارد.

چمن گلی با اشاره به وضعیت پرداخت تسهیلات ازدواج جوانان نیز گفت: طی امسال ۵۰ هزار و ۱۹۱ مورد متقاضی دریافت تسهیلات بودند که تاکنون ۴۴ هزار و ۴۳۲ نفر تسهیلات ۱۵۰ میلیون ریالی ازدواج را دریافت کردند.

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان غربی نیز در این جلسه با بیان اینکه ۱۶۴ هزار نفر در این استان تحت پوشش این نهاد هستند که از این تعداد ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر را جوانان تشکیل می‌دهند ادامه داد: تاکنون برای یکهزار و ۷۰ نفر تسهیلات خود اشتغالی پرداخت و به نوعی فرصت شغلی ایجاد شده است.

عزیز سهندی با اشاره به حمایت‌های تحصیلی دانش‌آموزی و دانشجویی این نهاد خاطرنشان کرد: بیش از چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان نیز در رابطه با کمک هزینه‌های تحصیلی به دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد استان در طول سال جاری اعطا شده است.

وی تصریح کرد: طی سال جاری با اعتباری بالغ بر ۷۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در حدود سه هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان این نهاد ایجاد شده است که یک هزار و ۷۰ مورد آنها مربوط به جوانان بوده است.

سهندی با اشاره برگزاری دوره‌های آموزشی برای جوانان تحت حمایت کمیته امداد استان، افزود: ۵۰ درصد آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای این نهاد مربوط به قشر جوان بوده که پس از اتمام دوره‌ها با ارائه تسهیلات کم‌بهره به صورت حرفه‌ای به سمت خوداشتغالی حرکت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نیز در بحث بهداشت و سلامت برای درمان جسمی، روحی و روانی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد هزینه شده است که ۹۹ درصد مشاوره‌های کمیته امداد نیز مربوط به جوانان بوده است.

کد خبر 4564668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha