به گزارش خبرنگار مهر ، سرهنگ محمد جواد روزبهانی ظهر امروز در نشست خبری ، این مطلب را در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر عنوان نمود و افزود: در دو سطح انحراف ها و آسیب های اجتماعی ، پلیس سعی می کند به شکل تنها یکطرفه وارد میدان مقابله نشود بلکه با همکاری دیگر نهادها فعالیتی مشارکتی را با اولویت آموزش ، آگاه سازی و ارائه راهکارهای تربیتی برای اثر بخشی روی مخاطبان ، انجام دهد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ادامه متذکر شد: اما در شرایط آشفتگی (جرائم به عنف) که بزهکار عمدا و با آگاهی مرتکب جرم می شود و به تبع آن آشفتگی اجتماعی را به دنبال می آورد ، پلیس مستقیما مداخله می کند.
وی با اشاره به اینکه جامعه ایران جوان است و نباید از کاهش سن وقوع جرم تعجب کرد ، متذکر شد: نباید فراموش کرد که رفتار جوانان کشورمان نسبت به سایر کشورها ، معقول تر است.
این مقام اجتماعی فاتب یادآور شد: در آینده نزدیک 22 مرکز به ارائه مشاوره اجتماعی در سطح تهران خواهند پرداخت که از این میان 15 مرکز مستقر در فزهنگسراها و 4 مرکز مستقر در پلیس های تخصصی در حال فعالیت هستند و در 11 ماهه سال 85توانسته اند از مجموع 25272 پرونده ارجاعی ، 20561 مورد را با انجام مشاوره منجر به مصالحه کنند.
روزبهانی در ادامه بیان داشت: معاونت اجتماعی در راستای برنامه ریزی برای کاهش آسیب های اجتماعی میان دانش آموزان ، با همکاری آموزش و پرورش تهران اقدام به برگزاری طرح مشاوره جامعه نگر در 5 منطقه ، به شکل آزمایشی کرده است.
وی افزود: تا کنون مرحله نخست این طرح که برگزاری نشست های گروهی با دانش آموزان بوده ، در 5 دبیرستان دخترانه و 5 دبیرستان پسرانه اجرا شده و از هفته آینده مرحله بعدی آن که شروع دفترهای مشاوره است ، عملیاتی می شود.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ یادآور شد: در سال 85 بالغ بر 10 هزار سخنرانی در انجمن های اولیاء مربیان ، سطح های گوناگون آموزش و پرورش ، مساجد و مراکز دولتی برای کاهش گرایش به مصرف مواد مخدر میان نوجوانان و جوانان ، برگزار شده است.
نظر شما