علی وندشعاری در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: این المپیاد با همکاری مرکز ملی فرش ایران، دانشگاه هنر اسلامی تبریز و سازمان صنعت معدن و تجارت استان و در حضور اساتید، هنرجویان و دانشجویان رشته فرش از دانشگاههای سراسر کشور به مدت ۳ روز در تبریز برگزار میشود.
وی ادامه داد: این المپیاد در ۳ رشته طراحی، بافت و مواد اولیه و رنگرزی در سطح هنرجویان و ۴ رشته طراحی، بافت، مواد اولیه و رنگرزی و مرمت در سطح دانشجویان برگزار میشود.
رئیس دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز ایجاد انگیزه برای تحصیل علوم و افزایش مهارت هنرجویان و دانشجویان رشته فرش، ارزیابی توان علمی هنرجویان و دانشجویان، شناسایی هنرجویان مستعد در سطح استانها و کشور همچنین آشنایی بیشتر جامعه با فرش دستبافت را از عمده اهداف برگزاری این المپیاد عنوان کرد.
وندشعاری با اشاره به تعداد شرکت کنندگان در این المپیاد اذعان داشت: این رویداد علمی و فرهنگی بین ۱۶۰ نفر از راه یافتگان مرحله کشوری با حضور داوران مجرب و منتخب برگزار و از نفرات برتر هر بخش با اهدای جوایز تجلیل میشود.
وی با اشاره به اینکه این المپیاد ملی در ۳ گرایش دانش آموزی و ۴ گرایش دانشجویی برگزار میشود، خاطرنشان کرد: دانشجویان ۲۵ دانشگاه از ۱۴ استان و دانش آموزان ۱۳ استان کشور در این المپیاد شرکت دارند که با پایان آزمونهای عملی، نفرات برتر در ۲۲ اسفندماه معرفی میشوند.
نظر شما