۱۳ اسفند ۱۳۸۵، ۱۵:۳۹

/ اظهارات نمایندگان مجلس در مورد بودجه آموزش و پژوهش /

اختصاص تنها 34/0 درصد تولید ناخالص ملی به پژوهش ضعف بودجه 86 است / حذف پژوهش از دستگاهها نکته ای مثبت است

اختصاص تنها 34/0 درصد تولید ناخالص ملی به پژوهش ضعف بودجه 86 است / حذف پژوهش از دستگاهها نکته ای مثبت است

اظهارات متناقض نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مخالفت یا حمایت از لایحه بودجه 86 قابل توجه است. در حالی که عضوی از کمیسیون فرهنگی مجلس از کاهش بودجه پژوهشی انتقاد می کند، نیره اخوان از توجه دولت به پژوهش کاربردی در دستگاهها حمایت می کند و کامران دیگر نماینده اصفهان گرفتن حق پژوهش از دستگاهها را برتری بودجه 86 نسبت به بودجه 85 می داند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی قاسم زاده عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و در ادامه بررسی لایحه بودجه 86 از کاهش بودجه پژوهش و تحقیق کشور انتقاد کرد و گفت: باید سهم پژوهش از تولید ناخالص داخلی افزایش یابد.

نماینده بابل اظهار داشت: در حالی که باید سهم پژوهش از تولید ناخالص داخلی در سال 86 معادل 27 هزار میلیارد ریال باشد، زیر 10 هزار میلیارد ریال است که در برگیرنده 34 صدم درصد تولیدات ناخالص داخلی است.

نیره اخوان - نماینده اصفهان و عضو کمیسیون حقوق قضایی نیز گفت: توجه به پژوهش کاربردی در دستگاه ها و سازمان ها و حمایت از ابداعات و اختراعات و کمک به تولید انبوه از ویژگی های مثبت لایحه 86 است.

حسن کامران دیگر نماینده اصفهان نیز افزود: دولت در لایحه خود گفته وزارتخانه ها حق پژوهش ندارند و کار پژوهش مربوط به دانشگاهها است. دانشگاهها دارای هیات علمی هستند و وزارتخانه ها حق ندارند دانشکده و پژوهشکده داشته باشند و این بسیار خوب است.

وی اضافه کرد : برخی مخالفان می گویند به پژوهش دین اعتباری اختصاصی داده نشده است آیا 3 درصد از یک هزار و 250 میلیارد تومان که برای پژوهش دین تخصیص داده شده کم است.

کد خبر 456635

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha