به گزارش خبرنگار مهر، یدالله رحمانی عصر دوشنبه در ستاد سرمایه گذاری استان با بیان اینکه معادن در ارزش افزوده کمتر از دو درصد نقش دارند، افزود: باید برای استفاده از ظرفیت بیشتر معادن تمهیدات لازم انجام شود.
رحمانی در خصوص بهبود فضای کسب و کار در استان، گفت: در یک سال اخیر استان فارس در بحث کسب و کار شرایط خوبی ایجاد شده است که باید حمایت بیش از پیش از کسب و کارها انجام شود.
وی با بیان اینکه با توجه به شرایط بودجهای دولت برای اتمام طرحهای نیمه تمام باید بخش خصوصی وارد شود، اظهار داشت: باید کماکان فرصت سرمایه گذاری و تعامل با بخش خصوصی و سرمایه گذار خارجی بیشتر شود.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری استاندار فارس با اشاره به شناسایی تمام ظرفیتهای سرمایه گذاری افزود: در این راستا بسته حمایتی سرمایه گذاری از ٧٥ بسته به بیش از ٣٥٠ بسته حمایتی سرمایه گذاری افزایش یافته است.
رحمانی، به تهیه و تدوین نقشه راه تأمین مالی بین الملل فارس اشاره و تصریح کرد: برای این کار به ٢٨ میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز است.
وی ادامه داد: بیشترین میزان تأمین اعتبار مورد نیاز مربوط به راه و حمل و نقل، بهداشت و درمان، صنعت معدن و آب و برق است.
رحمانی با اشاره به اینکه جهاد کشاورزی برای هر شهرستان دو مجوز بی نام واحد تولیدی صنایع تبدیلی با اعتبار یکصد میلیارد تومان در نظر گرفته و آماده صدور است، بسته بندی گیاهان دارویی، چاشنی و ادویه جات، انواع فرآوردههای زعفران، فرآوری پسته، کنستانتره انگور، انار و مرکبات، فرآوری پیاز، فرآوری سیب زمینی و تولید انواع میوه خشک ازجمله مجوزها برای راه اندازی واحد تولیدی معرفی کرد.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری استاندار فارس تاکید کرد: باید تمام دستگاهها عزم خود را برای جذب سرمایه گذار جزم کنند.
رحمانی خصوص سرمایه گذاری در جایگاه بین الملل گفت: برای رسیدن به این جایگاه فاصله زیادی وجود دارد که باید بیشتر از گذشته فضا و بستر برای سرمایه گذاری فرآهم شود.
نظر شما