به گزارش خبرنگار مهر، حجت پورفتحی، در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه ۵ نفر از ۲۸ اسفندماه سال گذشته به دلیل مسمومیت با الکل به بیمارستان محلاتی تبریز مراجعه کرده بودند و از همان روز تعداد نفرات مراجعه کننده رو به افزایش بود، اظهار داشت: آمار تعداد مراجعه کنندگان مسموم شده در اثر استفاده از الکل رو به افزایش و تغییر است و نمیتوان آمار دقیقی داد.
وی با بیان اینکه برخی دچار مرگ مغزی شده و یا در بخش آی سی یو بستری بوده و دیالیز میشوند، افزود: متأسفانه طبق آخرین اطلاعاتی که دارم بیش از ۴۰ نفر مسموم در اثر استفاده از الکل در بیمارستانهای تبریز بستری هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز اذعان داشت: متأسفانه این تعداد از ۲۸ اسفند ماه سال گذشته رو به افزایش بوده و هر روز تعداد آنها افزایش مییابد که البته برخی مرخص شده اما برخی به علت وخامت حال شأن، تحت درمان هستند.
وی همچنین با اشاره به سنین مسموم شدگان ادامه داد: گروه سنی مسمومان بین ۱۵ تا ۴۵ سال است که یک زن نیز در بین مسمومان دیده میشود.
پورفتحی گفت: متأسفانه تعدادی از مسمومان مرگ مغزی شده و تعدادی نیز از ناحیه کبد و چشم دچار مشکل شدهاند و تحت درمان و دیالیز هستند.
وی تصریح کرد: به احتمال زیاد در داخل این الکلها متانول ریختهاند و متأسفانه تا به امروز سردسته اصلی فروش چنین الکلهایی پیدا نشده و تا مادامی که جلوی این افراد گرفته نشود با چنین حوادث و مسمومان مواجه خواهیم بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد آثار و تبعات منفی استفاده از الکل اظهار داشت: باید میزان متانول داخل الکل مشخص شود چرا که اگر فردی ۷۰ سی سی متاتول بخورد به صورت قطع دچار مرگ مغزی میشود و کمتر از آن نیز آثاری در بینایی، کلیه، کبد و غیره میگذارد.
وی با اشاره به اینکه وضعیت مراجعه کنندگان مسمومیت با الکل در تبریز به مراتب وخیمتر از مراجعان شهرستان اهر است، خاطرنشان کرد: به نظر میرسد این افراد بر اثر مصرف مشروبات الکلی در یک مهمانی دسته جمعی مسموم شدهاند، اما در مجموع اطلاعات شفافی در این خصوص وجود ندارد و نیروی انتظامی پیگیر ماجراست.
گفتنی است، یک ماه پیش نیز ۱۰۰ نفر در شهرستان اهر بر اثر مصرف مشروبات الکلی دست ساز مسموم شدند که یک نفر جان خود را از دست داد.
نظر شما