۱۷ فروردین ۱۳۹۸، ۱۰:۴۷

کشف فسیل وال چهارپا دانشمندان را شگفت زده کرد

کشف فسیل وال چهارپا دانشمندان را شگفت زده کرد

وال‌های ماقبل تاریخ ویژگی‌هایی به کلی متفاوت با وال‌های امروزی داشته اند و کشف فسیل یک وال چهارپا توسط باستان شناسان این موضوع را به اثبات رسانده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این وال دوزیست Peregocetus pacificus نام داشته و قدمت آن به ۴۲.۶ میلیون سال قبل باز می‌گردد. طول این وال چهارپا ۴ متر بوده و دم و دهان آن به گونه‌ای بوده که وال مذکور بیشتر به سمور دریایی شباهت داشته تا وال.

این مخلوق عجیب هم در آب و هم بر روی خشکی قادر به جابجایی بوده و پاهای آن هم قابلیت حرکت بر روی خشکی را داشته و هم برای شنا در آب قابل استفاده بوده است.

محققان معتقدند کشف این فسیل به شناسایی سیر تحول وضعیت ظاهری و بدنی وال‌ها تا به امروز کمک شایانی می‌کند. قدمت اولین وال‌ها در جهان به ۵۰ میلیون سال قبل در قاره آسیا بازمی گردد و در ادامه وال‌ها در آفریقا و آمریکا نیز ادامه حیات دادند.

فسیل جدید در جنوب پرو و در حوالی صحرایی به نام پلایا مدیا لونا کشف شده که احتمالاً در ۴۲ میلیون سال قبل زیر آب بوده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد وال‌های این منطقه بعد از مدتی به آمریکای شمالی مهاجرت کرده‌اند. این قدیمی ترین فسیل کشف شده از وال در قاره آمریکا و کامل‌ترین فسیل کشف شده یک وال در جهان بعد از فسیل‌هایی است که در هند و پاکستان کشف شده‌اند.

کد خبر 4582130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha