به گزارش خبرنگار مهر، باقر پورقاسمی صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به جاری شدن سیل در برخی نقاط کشور و ازجمله استان همدان، گفت: در راستای مقابله با هرگونه بحران احتمالی از ۲۵ اسفند ماه ۵ اکیپ عملیاتی متشکل ازنیروهای فنی، اداری، کنترل کیفی در سه بخش شیرین سو، مرکزی و گل تپه در حالت آماده باش قرار گرفتند.
وی ادامه داد: همچنین دو جلسه هماهنگی و مدیریت بحران نیز در خصوص آسیبها و تمهیدات لازم به منظور برون رفت از بحران تشکیل شد.
پور قاسمی ضمن اشاره به آماده باش یک اکیپ اطفا گاز کلر و کنترل کیفی، یک اکیپ کنترل حوادث و تجهیزات الکتروپمپ در شرایط پیش آمده؛ عنوان کرد: همچنین دو دستگاه تانکر سیار و دو دستگاه تانکر ثابت نیز در راستای مدیرت بحران آماده به کار شدند.
وی با بیان اینکه در شرایط جوی پیش آمده، عملیات حفاظت فیزیکی از چاهها و قنوات را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: بر همین اساس سرکشی به ۱۴۰ دهنه چاه عملیاتی و سعی شد با بهره گیری از کیسههای شن و ماسه چاهای تحت خطر را محفوظ کنیم.
باقر پورقاسمی در بخش دیگری از سخنانش ضمن اشاره به خسارات ناشی از سیل در شهرستان کبودرآهنگ گفت: متأسفانه سیل ۲ هزار و ۵۰ میلیون ریال خسارت به خطوط انتقال آب و شبکههای توزیع وارد کرد.
مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان کبودرآهنگ همچنین از خسارت ۵ هزار و ۳۵۰ میلیون ریالی به راههای دسترسی به تأسیسات خبر داد و یادآور شد: در سیلاب اخیر، ۷۵۰ میلیون ریال خسارت به مخازن ذخیره آب و ۳ هزار و ۷۴۰ میلیون ریال خسارت به تأسیسات برق وارد کرد.
وی بیان کرد: همچنین سیل اخیر ۵ هزار و ۳۶۰ میلیون ریال به چاهها، چشمهها و قنوات و یک هزار و ۸۰۰ میلیون ریال خسارت به ایستگاههای پمپاژ خسارت زد.
وی اضافه کرد: در مجموع جاری شدن سیل در سطح روستاهای تابعه شهرستان کبودرآهنگ یک هزار و ۹۰۵ میلیون ریال خسارت وارد کرد.
نظر شما