به گزارش خبرگزاری مهر، رضا رضایی در خصوص اتمام کار اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان به عنوان مسئول حفظ شرایط سوسنگرد در سیل اخیر و انتقال نیرو و تجهیزات به اهواز با دستور وزیر کشور و استاندار خوزستان اظهار کرد: با اقدامات صورت گرفته در سوسنگرد توسط اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان کار در این شهر تمام شد و با پایین آمدن سطح آب دیگر تهدیدی برای آن وجود ندارد.
وی افزود: با ایجاد یک دژ محکم به ارتفاع ۳.۵ متر به طول حدود هشت کیلومتر دیگر در سوسنگرد مشکلی وجود ندارد. به همین خاطر پس از بررسیهای صورت گرفته شهر حالت ثابت به خودش گرفت و پس از بازدید وزیر کشور و استاندار خوزستان دستور داده شد که برای احداث و ترمیم سیل بندها امکانات اداره کل به اهواز و منطقه عین دو منتقل شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان تصریح کرد: پس از بحث و بررسیهای صورت گرفته در ستاد بحران استان مطرح شد که باید به عین دو اهواز رفته و آنجا نسبت به ترمیم و احداث سیل بندها به منظور جلوگیری از ورود آب و پس زدن آن به این منطقه اقدام شود.
وی افزود: به همین خاطر با بازدید استاندار، مدیرکل راه و شهرسازی استان و استاندارهای معین قرار شد، دو کانال در محل تلاقی کانال سلمان و کانال شهید چمران که آب کرخه را هدایت میکنند زهکشی آنها بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شود. در این بازدیدها تکلیف شد زهکشی دو کانال بسته شده تا آب سر ریز شده به سمت منطقه عین دو اهواز نرود.
رضایی ادامه داد: در همین خصوص اداره کل راه و شهرسازی استان که بلافاصله پس از سوسنگرد، اقدامات خودشان را در اهواز ادامه دادند، دو کانال چمران و شهید سلمان را متصل کردیم تا آب به سمت اراضی و منطقه دو عین نرود. ماشین آلات ما هم در کانال چمران در حال کار هستند تا با تقویت و ترمیم شکستگیهای این کانال از سرریز شدن آب جلوگیری کنند.
وی با اشاره و تشکر از زحمات نیروهای اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان گفت: در حال حاضر بیش از ۸۰ نفر از نیروهای اداره کل راه و شهرسازی استان به همراه ماشین آلات مشغول به فعالیت هستند تا اقدامات لازم در منطقه دو عین برای احداث و ترمیم سیل بندها صورت بگیرد. حدود ۱۰ کمپرسور، دو لودر و تجهیزات دیگر که بخشی از آنها متعلق به استان اصفهان که استان معین استان خوزستان است هم مشغول به کار بوده تا با قدرت و سرعت پیش برود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان در پاسخ به این سوال که چه زمانی را برای فروکش کردن آب در استان متصور هستند، گفت: در حال حاضر بحث فروکش کردن آب نیست چون میخواهیم آبهای رها شده را به سمت کانالهای موجود در شهرها هدایت کنیم. در این زمینه باید کانالهای پایین دست هم باز شوند چون در منطقه عین دو در پاینی دست آن باید دو کانالی که دارد به وسیله یک سیفون به هم متصل شوند.
وی افزود: در حال حاضر کانال شهید چمران آبی که در آن در جریان است ۵۰ درصد ظرفیتی است که دارد و بازهم باید این کانال تقویت شود تا بتوانیم آب بیشتری را هدایت کنیم. در این خصوص ستاد بحران هم در بطن ماجرا قرار دارد و با قدرت کار را جهت تقویت و لایروبی کانالها پیش می بریم. خدا را شکر با اقدامات صورت گرفته اجازه ورود آب را به منطقه عین دو اهواز ندادهایم و شرایط خوب است.
نظر شما