محسن مصلحی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ستاد حمایت از سیل زدگان به مدت یک ماه در نظام پزشکی استان اصفهان فعال شده است و از یک هفته پیش کار خود را در راستای حمایت و کمک به سیل زدگان آغاز کرده است.
وی با اشاره به اینکه پزشکانی که داوطلب حضور در مناطق سیل زده و کمک به سیل زدگان هستند میتوانند با مراجعه به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اقدامات اولیه ثبت نام خود را انجام دهند، ادامه داد: ضرورت کمکهای نقدی، ملزومات بهداشتی و تغذیهای مادران و اطفال به ویژه شیر خشک در اولویت کمک به سیل زدگان قرار گرفته است.
عضو هیئت مدیره نظام پزشکی استان اصفهان ادامه داد: با توجه به حجم بحرانی که در مناطق سیل زده وجود دارد، عمده بیماریها ناشی از عدم امکان تأمین آب شرب، آب مصرفی سالم و نیز دفع بهداشتی فاضلاب و زباله است.
وی با اشاره به اینکه در درجه اول بیماریهایی که در مناطق سیل زده شیوع بیشتری پیدا میکنند، بیماریهای دستگاه گوارش هستند که ناشی از همین مشکلات میشود، ادامه داد: در این مواقع بیماریهای عفونی دستگاه گوارش شیوع بسیار بیشتری نسبت به سایر بیماریها دارند که از جمله مهمترین آنها بیماریهای میکروبی دستگاه گوارش مانند شیگلوز (اسهال خونی) است.
احتمال افزایش بیماریهای پوستی و مخاطی در سیل زدگان
مصلحی افزود: در مراتب بعد آمیبیاز (نوعی بیماری گوارشی ناشی از باکتری به نام آمیب) و پس از آن بیماریهای انگلی دستگاه گوارش مورد توجه است که هموطنان میبایست به محض مشاهده علائم گوارشی همچون اسهال و استفراغ ضمن مراجعه به مراکز درمانی نسبت به درمان به موقع اقدام کنند تا از انتشار وسیع آن جلوگیری شود.
وی از ساکنین مناطق سیل زده خواست که در این ایام نسبت به رعایت بهداشت فردی و عمومی توجه بسیار بیشتری داشته باشند، چرا که به هر حال امکان وجود آلودگی در محیط بیش از مواقع عادی است. و اظهار داشت: احتمال ابتلاء به بیماریهای پوستی و مخاطی در این مواقع بسیار زیاد است.
عضو هیئت مدیره نظام پزشکی استان اصفهان گفت: این گونه بیماریها با رعایت اصول پیشگیری و درمان به موقع قابل کنترل هستند، البته امکان ابتلاء به بیماریهای تنفسی نیز به میزان کمتری وجود دارد که همه موارد مذکور با توجه و دقت کافی و حساسیت در رعایت اصول بهداشتی و به کار بستن دستورالعملهایی که در اینگونه بحرانها صادر میگردد، قابل مدیریت است.
نظر شما