۲۵ فروردین ۱۳۹۸، ۱۴:۰۴

دادستان مرکز مازندران:

موانع موجود در مسیر رودخانه های مازندران رفع شود

موانع موجود در مسیر رودخانه های مازندران رفع شود

ساری - دادستان مرکز مازندران خواستار رفع موانع موجود در مسیر رودخانه‌های استان شد و گفت: هیچ حجتی برای مدیران در راستای رفع موانع وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید یونس حسینی در جلسه بررسی مشکلات ناشی از سیل استان با بیان اینکه موانع موجود در مسیر فعال رودخانه‌های استان باید رفع شود، تصریح کرد: هیچ حجتی برای هیچ مدیری در راستای رفع موانع انتقال آب در مسیر رودخانه‌ها و مسیل ها وجود ندارد و اگر منزل دادستان مرکز استان هم در مسیر بستر فعال رودخانه است باید برداشته شود تا مردم متضرر نشوند و این اتمام حجت ما در این خصوص خواهد بود و هر مدیری در انجام وظیفه قانونی کوتاهی کند مورد سوال و تعقیب قضائی قرار می‌گیرد.

وی افزود: دادستان‌های سراسر استان تا رفع کامل موانع انتقال آب، مطالبه گر و پای کار خواهند بود و در صورت ضرورت، نیروی انتظامی در جهت رفع موانع در حمایت از اجرای قانون مساعدت خواهد کرد.

این مقام قضائی خطاب به مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران تاکید کرد: هر مانعی که در مسیر رودخانه است باید تبصره ۴ ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب در خصوص آن اعمال شود و اگر فردی در این خصوص مخالفت کرد با نظارت دادستان و حضور نیروی انتظامی بلافاصله باید نسبت به رفع مانع در مسیر فعال رودخانه‌ها اقدام و گزارش اقدامات انجام گرفته نیز ارسال شود.

حسینی عالمی ادامه داد: ادارات منابع طبیعی غرب و مرکز استان نیز باید در سریع‌ترین زمان ممکن با دستور قضائی و بدون تشریفات اداری نسبت به برداشتن درختان موجود در مسیر بستر فعال رودخانه‌ها اقدام کنند و این مساله باید در اولویت قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در بستر فعال رودخانه‌ها نباید هیچ مانعی اعم از ساخت و ساز و دیوار و درختی وجود داشته باشد، مسیر آبراه باید باز باشد و مشکلات موجود در این خصوص باید در اسرع وقت برطرف شود.

حسینی عالمی با اشاره به لزوم اولویت بندی رودخانه‌های مهم استان نیز اظهار کرد: رودخانه‌هایی که احتمال وقوع سیلاب در آنها بالاتر است باید مشخص شوند تا در اولویت برای رفع موانع موجود در بستر فعال این رودخانه‌ها قرار گیرند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مازندران همچنین در خصوص اخذ جریمه و اعطای مجوز به ساخت و سازهای غیرمجاز در کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ و ماده ۹۹ از شهرداری‌ها خواست در این خصوص سخت گیری کنند و با اخذ جریمه نسبت به صدور مجوز اقدام نکنند تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری شود.

حسینی عالمی خاطرنشان کرد: به شهرداران استان ابلاغ می‌شود همان طور که شرکت آب منطقه‌ای باید نسبت به باز کردن حریم فعال رودخانه‌ها اقدام کند تمام شهردارانی که در شهر دارای رودخانه هستند نیز باید حداکثر ظرف دو ماه نسبت به بازگشایی و لایروبی بستر رودخانه‌ها اقدام کرده و موانع موجود را بردارند.

گفتنی است در این جلسه مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران، مدیرکل مدیریت بحران استان و نمایندگان ادارات و سازمان‌های مرتبط با موضوع، مطالب خود را در خصوص موضوعات مطروحه در جلسه ارائه کردند.

کد خبر 4590505

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha