به گزارش خبرنگار مهر، حمید جمشیدی ظهر امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به پیشبینی سازمان هواشناسی نسبت به وقوع سیلاب در لرستان اعضای جوانان در قالب تیمهایی با همکاری حوزه معاونت امداد و نجات و از طریق پایگاههای طرح ایمنی و سلامت مسافران نوروزی ضمن هشدارهای لازم به مردم مناطق در معرض خطر در شهرستانهای استان نقش چشمگیری در کاهش تلفات انسانی داشتند.
کانون طلاب ۳۵۰۰ نفر روز خدمت کردند
وی افزود: بعد از وقوع سیلاب نیز اعضای جوانان به امداد رسانی، جمع آوری کمکهای مردمی برای افراد آسیبدیده، بارگیری اقلام اهدایی، تفکیک، بسته بندی، توزیع بستههای غذایی و بهداشتی پرداختند که تنها در این بخش بیش از ۲ هزار ۲۰۰ نفر روز مشارکت داشتهاند.
معاون جوانان جمعیت هلال احمر لرستان گفت: ۳ هزار و ۵۰۰ نفر روز از اعضای کانون طلاب با همکاری حوزههای علمیه نیز به مناطق آسیب دیده استان اعزام شدند و توانستند به خدمت رسانی بپردازند.
جمشیدی تصریح کرد: در سیلاب اخیر که منجر به آسیب دیدن به هموطنان ما در شهرهای مختلف استان شد، اعضای کانونهای دانشآموزی نیز برای نخستین بار در سطح کشور نسبت به حوادث سطح ملی حضور مهم و بسزایی داشتند که در این راستا نیز ۴۰ کانون دانش آموزی استان با بهره گیری از ۵۰۰ نفر روز از اعضای خود عمدتاً در بحث پشتیبانی عملیات شرکت داشتند.
اعضای جوانان هلال احمر ۳ استان دیگر به لرستان آمدند
وی بیان کرد: طبق هماهنگی با سازمان جوانان کشور در گام نخست تعداد ۵۰۰ نفر از اعضای جوانان استانهای همدان، تهران، مرکزی، قم، چهارمحال و بختیاری، قزوین سمنان، اصفهان و لرستان جهت پاکسازی گل و لای ناشی از سیلاب در شهر پلدختر اعزام شدند که قریب به یکصد منزل مسکونی از مناطق روستایی و شهری را نظافت کردند.
معاون جوانان جمعیت هلال احمر لرستان گفت: در گام دوم نیز ۳ استان کرمانشاه، مازندران و آذربایجان غربی از دیروز وارد لرستان شدند و در چند روز آینده نیز به بحث امداد و نجات در شهر پلدختر میپردازند.
جمشیدی تصریح کرد: در نظر داریم در گام بعدی اعضای تیمهای حمایت روانی سحر نیز با حضور در مناطق آسیب دیده فعالیتهای خود را آغاز کنند.
نظر شما