۳۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۰:۵۷

گزارش مهر؛

اماواگرهای سامان‌دهی واحدهای تولیدی استان تهران

اماواگرهای سامان‌دهی واحدهای تولیدی استان تهران

تهران- مسئولان استان تهران در حالی بر سامان‌دهی واحدهای تولیدی و صنعتی این استان تأکید می‌کنند، که برای اجرای این امر نیاز به فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم است.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: «سامان دهی واحدهای تولیدی و صنعتی استان تهران» مطلبی که مسئولان این استان از آن به عنوان یکی از ضروریات و پیش شرط‌های موجود برای حمایت از واحدهای تولیدی یاد و بر اجرای آن تاکید می‌کنند و در گوشه و کنار نیز اعمال محدودیت‌های تعرفه‌ای برای واحدهای تولیدی و صنعتی که در این خصوص همکاری نکنند، شنیده می‌شود.

یک کارشناس اقتصادی در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: با توجه به گستردگی فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی می‌توان با استقرار آنها در شهرک‌های صنعتی این واحدها را سامان دهی کرد.

مهدی شیرکوند اضافه کرد: تجمیع و سامان دهی واحدهای صنعتی و تولیدی علاوه بر اینکه سبب کاهش مشکلات زیست محیطی می‌شود، می‌تواند شرایط را برای ارائه خدمات بهتر به این واحدها فراهم آورد.

وی گفت: البته نباید این امر را یک سویه دید، چرا که قطعاً سامان دهی و استقرار واحدهای تولیدی در شهرک‌های صنعتی سبب از کار افتادن موقتی خط تولید این واحدها، ایجاد مشکلاتی در خصوص تعویض زمین واحد تولیدی و خرید و فروش آن و نیز معضلاتی در مورد جابجایی دستگاه‌های صنعتی خواهد شد و به همین دلیل باید دولت برای انجام موفق این سامان دهی مشوق‌های مناسبی برای کارفرمایان در نظر بگیرد.

شیرکوند اضافه کرد: این سامان دهی مناسب است، اما نمی‌توان آن را به صورت دستوری و فرمایشی انجام داد، چرا که تعطیلی حتی یک روز خط تولید، آن هم در بازار و شرایط اقتصادی امروز، برای کارفرمایان قابل قبول نیست.

وی گفت: زمانی که در برخی شهرک‌های صنعتی قیمت زمین بسیار بالا است و در عین حال برخی امکانات مورد نیاز در آنها فراهم نیست، نمی‌توان توقع داشت تا این واحدها از استقرار در شهرک‌های صنعتی استقبال کنند.

سامان دهی واحدهای تولیدی استان تهران تا پایان سال جاری

از سوی دیگر رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران از در نظر گرفتن تمام تمهیدات لازم برای سامان دهی واحدهای تولیدی این استان خبر و در گفتگو با خبرنگار مهر وعده داد واحدهای صنعتی استان تهران تا پایان سال جاری سامان دهی شوند.

نعمت الله ترکی همچنین از واحدهای تولیدی و صنعتی مجوز دار خواست برای استقرار در شهرک‌های صنعتی به مسئولان مربوطه مراجعه کنند و افزود: از ۱۱ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی مجوز دار در استان تهران ۵ هزار و ۵۰۰ واحد در شهرک‌های صنعتی و ۶ هزار واحد خارج از این شهرک‌ها مشغول به کار هستند.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در بودجه ۹۸ منابع بودجه‌ای قابل ملاحظه‌ای برای ارائه تسهیلات سرمایه در گردش واحدهای تولیدی در نظر گرفته شده است.

نیازمند همکاری واحدهای تولیدی و صنعتی در جهت سامان دهی آنها هستیم

استاندار تهران نیز بر حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی این استان تاکید کرده است، اما در عین حال از این واحدها می‌خواهد، که در شهرک‌های صنعتی استقرار یابند.

انوشیروان محسنی بندپی که با خبرنگار مهر گفتگو می‌کرد، اظهار داشت: در سال‌های ۹۷ و ۹۸ یک تبصره‌ای برای حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی و ارائه منابع مالی به طرح‌های با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی این واحدها در نظر گرفته شده است.

وی گفت: ما برای حمایت از واحدهای صنعتی و برنامه ریزی مناسب‌تر در خصوص این حمایت‌ها نیاز به سامان دهی آنها داریم و در این راستا دست همکاری به سوی تمام واحدهای صنعتی دراز می‌کنیم.

نماینده عالی دولت در استان تهران با بیان اینکه اولویت کاری همکاران من در استان تهران حفظ اشتغال موجود و کمک به رونق تولید در واحدهای تولیدی و صنعتی است، گفت: واحدهای تولیدی و صنفی نیمه فعال می‌بایست هرچه سریع‌تر فعال شوند و در این راستا تأکیدات لازم به اداره کل صمت استان تهران و نیز سازمان جهاد کشاورزی استان شده است.

شناسنامه دار کردن و سامان دهی واحدهای تولیدی و صنعتی در استان تهران سال ۹۷ نیز بارها توسط مسئولین مربوطه مطرح شد، اما همچنان تا اجرای این طرح راه زیادی باقی است و باید منتظر ماند و دید، آیا سال ۹۸ پایان سریال سامان دهی واحدهای صنعتی خواهد بود، یا خیر.

کد خبر 4594089

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha