به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری کرمانشاه، هوشنگ بازوند صبح امروز شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان اظهار داشت: دستگاههای اجرایی باید پروژههایی را در اقتصاد مقاومتی لحاظ کنند که این پروژهها تأثیرگذار در توسعه و اقتصاد استان باشند، زیرا پروژههای عادی هیچ نقشی در توسعه استان نخواهند داشت.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب در اول فروردین و در مشهد مقدس چندین نکات اساسی و بسیار مهم را برای اجرای بهتر رونق تولید بیان فرمودند که همگی موظف و ملزم به اجرایی شدن این رهنمودها هستیم.
استاندار کرمانشاه بیان کرد: برای اجرایی شدن این رهنمودها باید در راستای ساماندهی واحدهای تولیدی با هدف استفاده بهینه از ظرفیتها، شناسایی واحدهای تولیدی، شناسایی واحدهای تولیدی راکد و فعال سازی این واحدها با هدف ارزش افزوده و مشخص شدن توزیع منابع گام برداریم.
وی ادامه داد: اگر موضوعات مهم و کلیدی را که مقام معظم رهبری تبیین فرمودند در اجرای پروژههای اقتصاد مقاومتی لحاظ کنیم حتماً به رونق تولید در سال جاری دست پیدا خواهیم کرد.
بازوند گفت: مدیران بانکها در زمینه واگذاری پروژههای تحت تملک خود اقدام کنند و در این راستا برای واگذاری پروژههای تحت تملک از هیچ اقدامی فرو گذار نباشند زیرا این موضوع منجر به افزایش تولید و اشتغالزایی در استان میگردد.
وی خاطر نشان کرد: در اجرای پروژهها توزیع منابع باید مشخص باشد زیرا غیر از این نباید انتظار رونق تولید را داشته باشیم.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: در زمینه اجرای آزادراه همدان به کرمانشاه، راه و شهرسازی باید تأمین منابع مالی این پروژه را مشخص کند زیرا این پروژه به سرمایهای بالغ بر ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان منابع نیاز دارد.
وی تصریح کرد: اجرای بندر خشک باید در لیست پروژههای اقتصاد مقاومتی مد نظر قرار بگیرد، این پروژه نیازمند در نظر گرفتن زیرساختهایی همچون احداث ریل و دیگر موضوعات میباشد که ضروری است توسط راه و شهرسازی این موضوعات مورد توجه قرار گیرد و برای اجرای این پروژه علاوه بر مشخص شدن تأمین منابع، نیازمند اجرای زیرساختها برای توسعه بخشیدن به پروژهها نیز هستیم.
بازوند بیان داشت: اگر میخواهیم جهش در اقتصاد مقاومتی داشته باشیم باید توجه ویژه به توسعه شرکتهای دانش بنیان داشته باشیم و این شرکتها نقش بسیار مؤثری در توسعه و شکوفا شدن اقتصاد استان دارند لذا دستگاههای ذیربط موظف هستند که این موضوع را در رأس برنامههای کاری خود قرار دهند.
وی گفت: کنترل و نظارت دقیقتر برای صادرات کالاهای با کیفیت منجر به افزایش حضور استان در بازار عراق خواهد شد و با صادرات کالاهای بدون کیفیت این بازار مهم را از دست خواهیم داد.
استاندار کرمانشاه گفت: اتاق بازرگانی استان موظف به نظارت دقیق جهت صادرات کالاهای با کیفیت به منظور حضور بیشتر و گستردهتر استان در بازار عراق است و ما از اتاق بازرگانی انتظار داریم که نقش خود را در توسعه اقتصاد مقاومتی استان ایفا کند.
وی بیان داشت: حذف واسطهها باید با جدیت مورد توجه قرار گیرد زیرا این واسطهها مانع از جذب سرمایه گذار میشوند و سرمایه گذار زمانی ببیند که واسطهها در صادرات کالا نقش دارند هیچ موقع اقدام به سرمایه گذاری نخواهد کرد.
بازوند ادامه داد: برای کمک به توسعه اقتصاد استان به مدیران ریسک پذیر نیاز داریم زیرا با مدیرانی که ریسک پذیر نباشند؛ نمیتوانیم به توسعه دست پیدا کنیم.
نظر شما