۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۸:۱۲

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فریدونشهر:

راهداری فریدونشهر در موقعیت‌های بحرانی تجهیزات لازم را ندارد

راهداری فریدونشهر در موقعیت‌های بحرانی تجهیزات لازم را ندارد

فریدونشهر - رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فریدونشهر گفت: راهداری فریدونشهر در موقعیت‌های بحرانی تجهیزات لازم برای عملیات امداد و نجات را ندارد.

علی اکبر آقایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به این موضوع که در شهرستان فریدونشهر سه سطح مدیریت بحران وجود دارد، اظهار داشت: یکی از این سطوح از سمت داران به فریدونشهر از سه راه اوزونبولاغ تا فریدونشهر و روستاهای دشت است، سطح دوم به سمت قلعه سرخ تا روستای مسیر است و سطح سوم مدیریت بحران شامل پشتکوه فریدونشهر می‌شود که همه گردنه‌های این مسیرها صعب‌العبور است.

وی با بیان این مطلب که در حال حاضر در فریدونشهر ۲۶ دستگاه ماشین آلات برف‌روبی وجود دارد، ابراز داشت :۱۸ دستگاه برف‌روبی متعلق به راهداری شهرستان فریدونشهر است، چهار دستگاه از شهرستان‌های همجوار آوردیم و چهار دستگاه هم از بخش خصوصی اجاره کردیم.

رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فریدونشهر افزود: تعداد نیروهای فعال ما ۴۳ نفر هستند که ۳۲ نفر پرسنل راهداری فریدونشهر هستند؛ سه نفر به صورت فصلی اضافه می‌کنیم، چهار نفر از شهرستان‌های همجوار آوردیم و چهار نفر نیز با ماشین‌های اجاره‌ای اضافه کردیم.

مشکلات برف‌روبی امسال ناشی از تعدد و حجم بالای بارش‌ها بود

آقایی با بیان این موضوع که مشکلات برف‌روبی امسال شهرستان فقط مربوط به بارش‌های سنگین و متعدد و غافل گیر کننده بود، تصریح کرد: مشکل ما از تعداد و کیفیت دستگاه‌های برف‌روبی نبود، البته در دو بارش اول بحث خرابی ماشین آلات برف‌روبی را داشتیم که با فشاری که به دستگاه‌ها وارد می‌شد امری طبیعی است.

وی گفت: به خاطر حجم بالای بارش از برج ۱۰ یک دستگاه بولدوزر به دوبولدوزر موجود در گردنه کلوسه و منطقه پشتکوه اضافه شد و کم کم تعداد بولدوزرهای موجود به پنج دستگاه رسید.

برای بازگشایی کامل منطقه پشتکوه سه تا هفت روز زمان لازم است

رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فریدونشهر با بیان این مطلب که پس از بارندگی برای بازگشایی منطقه پشتکوه و گردنه کلوسه سه تا هفت روز زمان لازم است، ابراز داشت: گردنه کلوسه بعد از برف‌روبی و در حالی که بارندگی تمام شده است با کولاک پر می‌شود و این مشکل برف‌روبی این منطقه را صد چندان می‌کند.

وی افزود: امسال با بارش‌های متعدد و با حجم بالا مواجه بودیم به نوعی که قبل از بازگشایی کامل راه‌ها با بارندگی‌های جدید مواجه می‌شدیم.

مطرح شدن پیشنهادهای قابل بررسی در شورای مدیریت بحران استان

آقایی با بیان این مطلب که برای کمتر شدن مشکلات گردنه کلوسه و منطقه پشتکوه پیشنهادهایی در شورای مدیریت بحران استان انجام شده است، تصریح کرد: از جمله این پیشنهادها که نیاز به بررسی بیشتر دارد عبارت از احداث راهداری است و یگر بعد از گردنه کلوسه، استقرار نیروهای هلال احمر در آن منطقه، خاک برداری گردنه کلوسه و ایجاد بهمن گیر است.

وی تاکید کرد: ما در تلاش هستیم که با راهکارها و تمهیداتی کوتاه مدت از بار فشار روی ماشین آلات برف‌روبی و همکارانمان کم کنیم.

راهداری اولین و گاهی تنها ارگان فعال در لحظات بحرانی برف و کولاک

رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فریدونشهر با اشاره به این موضوع که در هنگام بارندگی و زمانی که هیچ دستگاه اجرایی و امدادی حضور ندارند راهداری حضور دارد، ابراز داشت: سایر ارگان‌ها تا باز شدن مسیر عقب می‌ایستند و گاهی در مواقع بحران و برف و کولاک خصوصاً در منطقه پشتکوه فقط راهداری در کنار مردم منطقه حضور دارد.

وی اضافه کرد: مأمورین راهداری در این شرایط به کمک مردم می‌روند و کار امداد و نجات را انجام می‌دهند در حالی که از وظیفه سازمانی آنها خارج است و تجهیزات امدادی لازم را ندارند.

آقایی با بیان این مطلب که لازم است بیشتر به موضوع امداد و نجات و مواقع بحران توجه شود، اظهار داشت: لازم است به حوزه راه‌ها توجه شود و اعتبارات و تجهیزات لازم برای راهداری فراهم شود تا زمانی که عرصه تنگ می‌شود و فقط راهداری و مردم در میان این مشکل باقی می‌مانند بتوانیم خدمات رسانی بهتری به مردم داشته باشیم.

کد خبر 4599706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha