۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۶:۵۹

مدیرکل دفتر مطالعات وزارت ارشاد مطرح کرد:

کتب تخصصی با موضوع آموزش روزنامه نگاری تدوین و چاپ شود

کتب تخصصی با موضوع آموزش روزنامه نگاری تدوین و چاپ شود

رشت- مدیرکل دفتر مطالعات وزارت ارشاد با اشاره به وجود ضعف در زمینه چاپ کتب تخصصی با موضوع آموزش روزنامه نگاری خواستار تهیه و انتشار آثاری با این محوریت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ضیایی پرور ظهر پنجشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره آسیب‌های اجتماعی که در مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیا رشت برگزار شد با اشاره به نقش رسانه در کاهش آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه به موضوع آسیب‌های اجتماعی توجه شده است.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر یکی از برنامه‌های شورای اجتماعی کشور که وزارت ارشاد نیز در آن عضو بوده، استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای است، افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری وزارت کشور برای حضور موفق در این زمینه در چهار حوزه رسانه و مطبوعات با موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی، بازی‌های رایانه‌ای و تولید محتوا تفاهم نامه منعقد و برنامه تدوین کرده است.

لزوم اجرای طرح روزنامه نگاری بحران در کشور

ضیایی پرور با اشاره به اینکه در این میان آنچه که برعهده دفتر مطالعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده تولید محتوای ۳ هزار و ۶۰۰ اثر با همکاری خانه مطبوعات، شبکه‌های مجازی و رسانه‌ها است، گفت: تاکنون در این راستا ۱۰۰۰ اثر توسط خانه مطبوعات تولید شده است.

وی در ادامه به برگزاری نخستین کارگاه آموزش روزنامه نگاری با موضوع آسیب‌های اجتماعی در کشور اشاره و بیان کرد: با توجه به وقوع حوادث مختلف نیازمند اجرای طرح روزنامه نگاری بحران در کشور هستیم.

مدیرکل دفتر مطالعات وزارت ارشاد با تأکید بر لزوم ارتقای سطح مطالعه در حوزه رسانه، تصریح کرد: در انتشار کتاب با موضوع رسانه ضعف‌هایی داریم باید کتاب‌های تخصصی با موضوع آموزش روزنامه نگاری تهیه و چاپ شود.

وی یاد آورشد: برای نخستین بار در کشور پروتکل انتشار آسیب‌های اجتماعی تدوین شده است.

رسانه با تلفیق هنر در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی اقدام کند

در ادامه این مراسم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز با بیان اینکه جشنواره آسیب‌های اجتماعی گیلان در دو بخش آسیب شناسی اجتماعی در رسانه‌ها و کاریکاتور آسیب‌های اجتماعی برگزار شده است، گفت: هدف از برگزاری این جشنواره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ارتقای سطح سلامت استان است.

فیروز فاضلی با اشاره به اینکه امروز بروز آسیب‌های اجتماعی غیر قابل انکار است، افزود: رسانه‌ها و هنرمندان باید در کنار یکدیگر برای پیشگیری از این آسیب‌ها اقدام کنند.

وی همچنین با بیان اینکه برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی نیازمند اجرای کارهای فرهنگی هستیم، گفت: امروز رسانه‌ها با تلفیق زبان هنر می‌توانند تأثیرگذاری بیشتری در راستای پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی داشته باشند.

ارسال ۱۸۰ اثر به دبیرخانه جشنواره آسیب‌های اجتماعی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به ارسال ۱۸۰ اثر به دبیرخانه جشنواره آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: با نظر داوران ۱۲۲ اثر به مرحله داوری این جشنواره راه یافتند.

وی با بیان اینکه این جشنواره در بخش‌های گزارش، مقاله و سرمقاله، خبر و عکس برگزار شده بود، بیان کرد: از میان آثار داوری شده ۴۶ اثر در بخش گزارش، ۵۰ اثر در بخش سرمقاله و مقاله، ۲۳ اثر در بخش خبر و ۳ اثر نیز در بخش عکس بوده است.

فاضلی گفت: این جشنواره با موضوع «علل و عوامل شیوع تکدی گری در جامعه»، «نقش رسانه‌ها در ریشه‌یابی و پیشگیری از انحرافات اجتماعی»، «ارتباط آسیب‌های فضای مجازی با سایر بزهکاری‌ها»، «تأثیر ارتقای آگاهی‌های عمومی در حفظ سلامت اجتماعی خانواده و شهروندان»، «حاشیه‌نشینی و نقش آن در افزایش ناهنجاری‌های اجتماعی نظیر کودکان کار»، «مفاسد اجتماعی، اعتیاد، تکدی گری»، «اعتیاد، طلاق، تکدی گری و نقش آنها در فروپاشی نهاد خانواده» و «نقش اقتصاد مقاومتی در کاهش آسیب‌های اجتماعی» برگزار شد.

در پایان این مراسم از آثار برگزیده تقدیر و تجلیل شد.

کد خبر 4600224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha