۲۱ اسفند ۱۳۸۵، ۱۲:۱۸

کاظم جلالی در همایش علمی پژوهشی سیره پیامبر اعظم(ص):

تندروی در مسیر هسته‌ای خلل ایجاد می‌کند / "غنی‌سازی صنعتی" موقعیت ما را مستحکم‌تر می‌کند

تندروی در مسیر هسته‌ای خلل ایجاد می‌کند / "غنی‌سازی صنعتی" موقعیت ما را مستحکم‌تر می‌کند

مخبر کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: هر گونه تندروی و افراط می‌تواند ما را در مسیر دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته‌ای با مشکل مواجه کند.

به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر کاظم جلالی صبح امروز در همایش علمی پژوهشی سیره سیاسی اجتماعی پیامبراعظم (ص) عقیدتی سیاسی ناجا ، با بیان این مطلب افزود: هم اکنون به لطف خدا و با تدبیرهای رهبر گرانقدر انقلاب ، آیت الله خامنه ای پرونده هسته ای در مسیر صحیحی قرار دارد.

مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: هنگامی که بتوانیم به تولید صنعتی در غنی سازی اورانیوم برسیم ، موقعیتمان مستحکم تر می شود و بهتر می توانیم گفتگو کنیم.

وی با بیان اینکه دیگران بیش از اینکه از انرژی هسته ای ما هراس داشته باشند، نگران الگو شدن جامعه ما هستند، متذکر شد: بمب اتمی ما 1400 سال پیش با قیام عاشورا و حرکت ابا عبدالله الحسین (ع ) ساخته شد.

جلالی با اشاره به اینکه احتمال صدور قطعنامه سوم درارتباط با فعالیت های هسته ای کشورمان از سوی شورای امنیت می رود ، ادامه داد: درایت ، تدبیر و هوشمندی لازمه رهبری امروز است.

وی اظهار داشت: حزب الله لبنان که توانست در مقابل رژیم صهیونیستی مقابله کند، الگو گرفته از انقلاب اسلامی ایران است. لذا دشمنان ما نگران مسئله خطرناک الگوبرداری از ما هستند.

مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: نیروی انتظامی باید به سمت اخلاقی شدن حرکت کند، زیرا بخشی از زمامداری حکومت اسلامی در دست نیروی انتظامی است .

جلالی تصریح کرد: مردم از طریق نگریستن به نیروی انتظامی می توانند حکومت اسلامی را بشناسند.

وی متذکر شد: البته صرفا با نیروی انتظامی نمی توان امنیت پایدار را ایجاد کرد بلکه باید گسترش اخلاق در جامعه را برنامه ریزی و به عرصه اجرا درآورد .

جلالی ادامه داد: پیامبر اعظم (ص) در برابر انحراف ها بیش از آنکه خروش کند ، در درون خویش نگران بود از این رو باید توجه داشت که زمامداران حکومت اسلامی باید مشکلات مردم و دغدغه آنها را بشناسند و رسیدگی به این مسائل را جزء نگرانی های خویش قرار دهند .

مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: زمامداران در بعد اجتماعی اخلاق از رفتار عمومی مردم تاثیر گذارند .

وی متذکر شد: در یک جامعه اسلامی زمامداران بیشترنقش الگو را ایفا می کنند و زمامدار اعم از هر فردی است که در جامعه اسلامی به عنوان اداره کننده امور در صدرهای مختلف شناخته می شود. از این رو پلیس و نیروی انتظامی را می توان دارای نقشی زمامدارانه و حاکمیتی دانست.

جلالی یادآور شد: پلیس نقش مهمی را در سالم سازی محیط ایفا می کند که این مسئله را نباید با کلاس اخلاق گذاشتن برای نیروها اشتباه گرفت ، بلکه باید به تزریق اخلاق اجتماعی ، در میان نیروهای ناجا مبادرت ورزید.

وی تاکید کرد: توسعه سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی با توسعه فرهنگی می تواند به وقوع بپیوندد و به نظر می رسد که در کشورهای توسعه یافته نیز ، یک نوعی از اخلاق وجود دارد .

مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام نیز بستر توسعه را در صدر اسلام ، با اخلاقی کردن جامعه فراهم آورد.

کاظم جلالی با ابراز تاسف از اینکه موتور محرکه اخلاق در جامعه ما به کندی حرکت می کند ، اظهار داشت : قرار بود که سیاست ما ، اخلاقی باشد اما متاسفانه اکنون شاهد آنیم که گاهی اخلاق ما نیز سیاسی شده است.

مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان داشت: اگر امروز نتوانیم متناسب با ادعاهای بزرگ و امکانات بسیاری که در مسائل مذهبی و اخلاقی در اختیار داریم ، جامعه را به سوی اخلاقی شدن سوق دهیم ، حتما در آینده ضربه هایی را خواهیم خورد .

وی با بیان اینکه هم اکنون در عصر ایدئولوژی زدایی زندگی می کنیم و همه تلاش دنیا بر ناکارآمد نشان دادن دین در اداره جامعه است ، تصریح کرد: هر چقدر که بتوانیم موفق باشیم و جامعه ای با اخلاق و توسعه یافته را بنا نهیم ، به دنیا نشان داده ایم که دین در اداره جامعه سربلند است.

جلالی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: هم اکنون که بیش از 3 هزار موسسه شیعه شناسی در ایالات متحده آمریکا مشغول فعالیت هستند ، جای تاسف دارد که در جمهوری اسلامی ایران ، از شناخت تشیع غافل باشیم و بزرگانی چون ابا عبدالله الحسین (ع) را تنها در مدیحه سرایی و امور احساس برای جامعه تعریف کنیم.

کد خبر 460087

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha