به گزارش خبرنگار مهر، جمشید انصاری پیش از ظهر شنبه با حضور در سازمان مدیریت و برنامهریزی استان البرز، اظهار کرد: دلیل ادغام دو سازمان امور استخدامی و برنامهوبودجه طی سالهای گذشته این بود که یکی مسئولیت راهبری توسعه و دیگری مسئولیت راهبری مدیریت را عهدهدار باشند.
وی با اشاره به اینکه پیشازاین در بخش برنامهوبودجه بهجای راهبری توسعه گرفتار منابع بودیم، گفت: در آن زمان مباحث نوینی مانند بهرهوری و کارایی دستگاهها مطرح شد، برای توسعه هرچه بیشتر امور دو سازمان باهم ادغام شد ولی باید گفت؛ در عمل موفق نبودیم.
معاون رئیسجمهور با تأکید بر اینکه برای پرداختن به مسائل کلان راهبردی این دو سازمان باهم ادغام شد، گفت: این در حالی بود که هنوز درگیر مسائل ریز سازمانی بودیم، از سوی اختیارات مدیریتی ازجمله فرایند انجام کار و یا امور استخدامی ابزاری برای فشار بیشتر بر دستگاهها شد درنهایت اواخر دهه هفتاد با مبانی درست کارشناسی ادغام صورت گرفت اما پیشرفتی در امور حاصل نشد.
به گفته انصاری دولت یازدهم استقلال هر دو سازمان را مدنظر قرارداد تا ابزارهای مدیریتی در خدمت توسعه راهبردی قرار گیرد.
وی بابیان اینکه سازمان مدیریت و برنامهریزی در استانها عهدهدار مسئولیتهایی چون توسعه برنامههای راهبردی و نظامهای توسعهای هستند، گفت: دولت نقش توسعه گری را دارد و راهبری برنامههای توسعهای با دستگاههای اجرایی است.
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با تأکید بر اهمیت نقش سازمان مدیریت و برنامهریزی در استانها، گفت: دولت باید مجموعه تجارب و توانمندیهای خود را در اختیار دستگاهها قرار دهد تا بهخوبی انجاموظیفه کنند و با تقویت نظام مدیریتی آنها زمینه ارائه خدمات بیشتر به مردم فراهم شود.
انصاری در ادامه با اشاره به اینکه باید بپذیریم نیروی انسانی که وارد دستگاههای دولتی میشود باید تواناترین نیروی انسانی باشد تا ارائه بهترین خدمات را به مردم شاهد باشیم، گفت: استخدام در دولت بر اساس آزمون استخدامی و جذب عادلانه است تا بهترین نیروها و کارشناسان در این حوزه استخدام شوند.
وی با تأکید بر اینکه چیزی بهعنوان تبدیل وضعیت قراردادی نیروهای دولتی نداریم، گفت: نیروی انسانی حتی اگر ۲۸ سال هم کار کند به نیروی رسمی تبدیل نمیشوند و تنها از طریق برگزاری آزمون استخدامی این امر میسر است.
معاون رئیسجمهور با اشاره به اهمیت برگزاری دورههای آموزشی، گفت: اهتمام ویژهای برای جذب و گزینش افراد در دستگاههای اجرایی داریم.
انصاری بابیان اینکه امروز شرایط ویژهای در کشور وجود دارد که نقش سازمانهای مدیریت و برنامهریزی در استانها را ویژه میکند، گفت: شرایط دو سال آینده کمی سختتر است اگر امکانات بهخوبی مدیریت نشود مشکلات مردم سر جای خود باقی میماند و امکانات نیز هدر میرود درنتیجه باید از امکانات و ظرفیتها موجود درک درستی داشته باشیم.
وی با اشاره به اهمیت تقویت سازمانهای مدیریت و برنامهریزی در استانها، گفت: آخرین جذب نیروی سازمانی برای مدیریت و برنامهریزی استانها مربوط به سال ۸۳ بوده است، بهیقین در آزمون اواخر بهار یا اویل تابستان سهمی خاص برای بهکارگیری کارشناسان در سازمانهای مدیریت و برنامهریزی استانها منظور میشود.
نظر شما