به گزارش خبرنگار مهر، شهرام عظیمی ظهر سه شنبه در جلسه المپیاد استعدادهای برتر که به میزبانی سالن کنفرانس ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان برگزار شد، با اشاره به اینکه یکی از مهمترین اهدافی که المپیاد استعدادیابی دنبال میکند، بحث بهروز نگه داشتن ورزشکاران در برهههای مختلف است، افزود: بیشک، همه به این موضوع مهم اذعان داشته و معترف هستند که المپیاد استعدادیابی، تحولی بزرگ در ورزش کشور است.
وی با یادآوری اینکه برگزاری المپیاد استعدادیابی، این فرصت را در اختیار استانها قرار میدهد تا بتوانند به نقاط ضعف و قوت خود پی برده و مهمتر از همه اینکه فرصتها و تهدیدهای خود را شناسایی کنند، تصریح کرد: تجربه حاکی از آن است که برگزاری چنین مسابقات و رویدادهایی میتواند انگیزه ورزشکاران ردههای سنی پایه را ارتقا داده و آیندهای روشن را برای ورزش کشور رقم بزند.
عظیمی به عملکرد ورزشکاران اعزامی از استان زنجان به مسابقات المپیاد استعدادهای برتر کشور اشاره کرد و ادامه داد: با وجود اینکه زنجان جز ۱۰ استان برتر در اعزامها با ۴۰۵ ورزشکار، مربی و سرپرست بود اما انتظار داشتیم مدالهایی که ورزشکاران این استان کسب میکنند، بیش از ۴۳ مدال باشد؛ چرا که این تعداد مدال فقط ۲.۵۸ درصد از کل مدالهای توزیع شده (۱۶۶۵ مدال) در رقابتهای سال گذشته بود.
معاون دفتر توسعه آموزشهای پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه با برگزاری المپیاد استعدادیابی باید بسترها را فراهم کنیم تا ورزشکار به طور مستمر بهروز باشد، اظهار کرد: آنچه که امروز به واسطه برگزاری المپیاد استعدادهای برتر کشور هستیم، صرفاً کسب مدال و مقام از این رویدادها نیست، بلکه هدف اصلی کسب نشاط و شادابی بهعنوان یکی از مهمترین نیازهای امروز جامعه است.
عظیمی با تاکید بر اینکه ایجاد نشاط و شادابی برای جوانان، یک اصل مهم برای وزارت ورزش و جوانان بوده و کسب مدال در اولویتهای بعدی قرار دارد، خاطرنشان کرد: البته چنین توفیقی در سایه نگاه علمی امکانپذیر است. در واقع باید محیطی همراه با شادی و نشاط فراهم کنیم که رقابت، بخشی از آن باشد.
نظر شما