۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۰:۳۵

رئیس پلیس راه استان مرکزی:

۹۰ درصد جاده های استان مرکزی دوطرفه و پرخطر هستند

۹۰ درصد جاده های استان مرکزی دوطرفه و پرخطر هستند

اراک- رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: در حال حاضر ۹۰ درصد جاده های استان مرکزی دوطرفه و پرخطر بوده و فقط ۱۰ درصد از جاده های استان بزرگراهی و آزادراهی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ ایرج کهریزی روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران در اراک، اظهار داشت: در طرح نوروزی سال جاری در بازه زمانی بیست و پنجم اسفند تا پایان روز هفدهم فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه طرح نوروزی سال گذشته ۳۵ درصد کاهش تصادفات فوتی ثبت شده است.

وی افزود: این کاهش تصادفات فوتی برون شهری در حالی اتفاق افتاده است، که در این مدت، ۱۹ درصد افزایش تردد در محورهای استان را شاهد بودیم. یعنی در طرح نوروزی سال جاری ۱۵ میلیون و ۳۹ هزار وسیله نقلیه از محورهای استان مرکزی تردد داشتند.

کهریزی خاطرنشان کرد: بیشترین تصادفات در محورهای آزادراه ساوه- همدان، آزادراه ساوه- تهران و بزرگراه اراک-خمین اتفاق افتاده است. علت اصلی تصادفات خواب آلودگی و خستگی، سرعت غیر مجاز و سبقت غیر مجاز بوده است.

وی در مورد آمار تصادفات فروردین سال جاری نیز گفت: در فروردین ماه سال جاری نسبت به فروردین ماه سال گذشته ۴۴ درصد کاهش تصادفات فوتی ثبت شده است.

کهریزی اضافه کرد: ۲۴ درصد تصادفات فروردین ماه در محورهای اصلی دوطرفه، ۱۷ درصد در محورهای بزرگراه‌ها و ۱۷ درصد نیز در محورهای فرعی و روستایی اتفاق افتاده است.

به گزارش مهر، رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی بیان داشت: بر اساس آمار به دست آمده، سواری‌ها ۷۶ درصد تصادفات فوتی را به خود اختصاص دادند. ۱۲ درصد تصادفات مربوط به تریلر و انواع کامیون‌ها، ۶ درصد مربوط به وانت و ۶ درصد هم مربوط به موتورسیکلت سواران بوده و ۴۷ درصد از تصادفات در فروردین ماه به دلیل واژگونی خودرو اتفاق افتاده است.

وی افزود: در محورهای مواصلاتی استان مرکزی ۳۲ نقطه حادثه خیز شناسایی شده که تمامی نقاط حادثه خیز با نصب تابلو و علائم هشداردهنده آشکارسازی شده اند. ولی رفع این نقاط حادثه‌خیز نیاز به عزم و اراده ملی دارد و در این رابطه نیز راه و شهرسازی و راهداری استان باید این مسائل را پیگیری کنند. ۵ درصد راه‌های مواصلاتی استان مرکزی هوشمندسازی شده و ۹۵ درصد راه‌های استان نیز نیازمند هوشمند سازی است.

رئیس پلیس راه خاطرنشان کرد: در محورهای استان مرکزی ۲۶ دوربین ثبت تخلف سرعت نصب شده که از این رقم ۱۱ دستگاه در محور آزادراه تهران به سلفچگان، هشت دستگاه در محور آزادراه ساوه- همدان، دو دستگاه در محور اراک-سلفچگان و پنج دستگاه هم در محور توره- بروجرد نصب شده است.

کهریزی بیان داشت: براساس ثبت ۳۲ دستگاه تردد شمار در محورهای استان مرکزی، به طور میانگین روزانه در محورهای استان مرکزی در شرایط عادی ۵۰۰ هزار وسیله نقلیه تردد می‌کنند. تعداد دوربین‌های نظارت تصویری نیز ۲۳ دستگاه است که وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها را اعلام می‌کند.

رئیس پلیس راه فرمانده انتظامی استان مرکزی طول راه‌های مواصلاتی استان مرکزی را شش هزار و ۳۲۸ کیلومتر اعلام کرد و افزود: ۲۰۷ کیلومتر معادل ۳ درصد به صورت آزادراه و یک طرفه، ۴۶۲ کیلومتر معادل ۷ درصد به صورت بزرگراه، ۴۳۷ کیلومتر معادل ۷ درصد راه‌های اصلی و ۸۱۴ کیلومتر معادل ۱۳ درصد و چهار هزار و ۴۰۸ کیلومتر راه‌های روستایی است که معادل ۷۰ درصد راه‌های استان مرکزی را تشکیل می‌دهد. به طور کلی در واقع ۸۳ درصد راه‌های استان مرکزی به صورت فرعی و روستایی هستند.

کهریزی بیان داشت: ۹۰ درصد راه‌های مواصلاتی استان مرکزی به صورت دوطرفه و پر خطر هستند و ۵ هزار و ۶۵۹ کیلومتر از راه‌های استان هم به صورت دو طرفه و تنها ۶۶۹ کیلومتر معادل ۱۰ درصد از راه‌های استان به صورت بزرگراه و آزاد راه هستند.

کد خبر 4604964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha