به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از بهزیستی استان زنجان محمد محمدی در گردهمایی مراکز مشاوره با رویکرد نقش روانشناسان در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و مشارکت در مدیریت بحران با محوریت اخلاق حرفهای، افزود: تلاش برای فرهنگسازی جهت کاهش طلاق و اعتیاد از اصلیتر ین وظایف روانشناسان است و روانشناسان با بهرهگیری از نتایج تحقیقات جدید و تمهیدات لازم میتوانند در راستای بهبود فضای جامعه و آرامش روانی گام بردارند.
وی اظهار کرد: انسان موجود پیچیدهای است که مؤلفههای بسیاری بر تربیت و تفکر آن تأثیر میگذارد و به همین دلیل روانشناسان باید اطلاعات کامل و دانش جامعی داشته باشند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به فعالیت مراکز مشاوره بهزیستی در دو سطح دولتی و غیردولتی، اظهار داشت: ۳۷ مرکز مشاوره بهزیستی در سطح استان فعال هستند و خط مشاوره ۱۴۸۰ صدای مشاور نیز همهروزه از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب آماده پاسخگویی به افراد نیازمند مشاوره است.
محمدی از ۱۵ هزار و ۴۶۹ تماس تلفنی با خط ۱۴۸۰ در سال ۹۷ خبر داد و خاطرنشان کرد: ۱۹ هزار و ۸۵۵ مشاوره نیز در سال گذشته در مراکز مشاوره حضوری دولتی و غیردولتی به مراجعین ارائهشده است.
وی با تأکید بر توجه ویژه روانشناسان به حوزه کودک، نوجوان و غربال اضطراب هزار و ۸۴۶ کودک، ابراز داشت: طرح غربالگری اضطراب کودکان یکی از رسالتهای اصلی دفتر مشاوره در ارتقا سلامت روان و پیشگیری است که میتواند به دلیل شناسایی زودهنگام اضطراب کودکی و ارجاع بهموقع جهت مداخلات روانشناختی از اختلالات شایع دوران کودکی پیشگیری کند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان کمک به بالا بردن توانایی سازگاری فرد، تسهیل شکوفایی استعدادهای بالقوه فرد و بهبود تصمیمگیری را از اهداف مشاوره عنوان کرد و افزود: در حال حاضر بهزیستی استان زنجان علاوه بر نظام روانشناسی با بیش از ۱۰۰ روانشناس در زمینهٔ کمک به افراد جامعه و کاهش آسیب و ارتقای سطح سلامت روان همکاری مستمر دارد.
نظر شما