دکتر ناصر حاجیان مطلق در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: از این میان یک درصد نیز نیازمند خدمات روانپزشکی جدی هستند زیرا بیماریهای روانپزشکی شدید دارند اما امکانات در این زمینه بسیار محدود است.
این متخصص علوم اعصاب و روان افزود: اگر تعداد افراد افسرده و مضطرب را نیز به این درصد بیفزاییم تعداد قابل توجهی بیمار ، از کمترین امکانات درمانی بهره مند هستند.
حاجیان مطلق خاطرنشان کرد: اگر جمعیت کرج را دو میلیون فرض کنیم که البته بیشتر است ، 20 هزار نفر بیمار روانی نیازمند رسیدگی و درمان هستند که حداقل نیمی از آنان نیز نیازمند بستری هستند اما حتی یک تخت بستری در کرج برای این بیماران تعبیه نشده است.
وی با اشاره به ضرورت درمان بیماران روانی در جوامعی مانند کرج تصریح کرد: بسیاری از بیماران واجد بستری به دلیل کمبود امکانات در میان افراد سالم و در منازل نگهداری می شوند که تبعات آن برای هر دو گروه سالم و بیمار فراوان است که درمان غیراصولی کمترین آن است.
رئیس اسبق شبکه بهداشت و درمان کرج اظهار امیدواری کرد: مسئولان کشوری وضعیت بهداشت و درمان کرج را با نگاه ویژه ای مدنظر داشته باشند و با تاسیس دانشگاه علوم پزشکی در کرج که قول آن داده شده تحولی جدی در بخش های مختلف بهداشت و درمان این شهر ایجاد شود.
نظر شما