به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرسول دریایی با بیان اینکه رها سازی بچه میگو یکی از برنامههای مهم و تأثیر گذار شیلات هرمزگان در راستای بازسازی ذخایر استان است گفت: این مهم نقش بسزایی در افزایش صید صیادان محلی و میگو گیر دارد.
وی با اشاره به اینکه میگوهای مولد صید شده همگی از گونههای بومی استان و آبهای خلیج فارس هستند گفت: امید است بتوانیم امسال با رها سازی بالغ بر ۵۵ میلیون قطعه بچه میگو با کیفیت گامی مهم در بازسازی ذخایر میگو استان و همچنین افزایش میزان صید صیادان بر داریم.
معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان رها سازی بچه میگو یکی از راهکارهای مؤثر در تحقق اقتصاد مقاومتی خواند و تصریح کرد: خوشبختانه این امر طی سالهای اخیر نقش مؤثری در افزایش صید صیادان داشته است.
دریایی اظهار داشت برنامه رها سازی برای امسال طی برنامه ریزی صورت گرفته در سه منطقه سیریک، کلاهی و تیاب شمالی به عنوان بخش مهمی از خوریات کلیدی استان انجام میشود.
وی تصریح کرد: هدف از این رهاسازی حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان در دریا و پشتیبانی از جامعه صیادی کشور است و اکنون هرمزگان در زمینه رهاسازی و بازسازی میگو در بین استانهای دیگر پیشرو است.
گفتنی است استان هرمزگان با حمایت دولت تدبیر و امید و به همت مجموعه شیلات هرمزگان توانسته جایگاه برترین استان شیلاتی کشور در تولیدات آبزی پروری و صید و صیادی کشور را به خود اختصاص دهد.
لازم به ذکر است صبح امروز مدیرکل دفتر بازسازی ذخایر شیلات کشور، معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان، رئیس گروه بازسازی ذخایر شیلات کشور، رئیس گروه بازسازی ذخایر استان و رئیس اداره روابط عمومی، هماهنگی و امورشهرستانها از نزدیک و با حضور در صید گاه هرمز بر روند صید میگوی مولد نظارت کردند.
نظر شما