به گزارش خبرنگار مهر، ناصر کرمی صبح پنجشنبه در نشست ستاد اوقات فراغت آموزش و پرورش استان اظهار داشت: فعالیتهای اوقات فراغت جز مهمی از تعلیم و تربیت دانش آموزان است و باید به اهمیت آن توجه کرد.
کرمی با بیان اینکه در سند تحول بنیادین شش ساحت ترسیم شده است که اوقات فراغت تابستانی زمینه بخشی از آن را فراهم میکند ادامه داد: تربیت دانش آموزان بدون فعالیتهای فوق برنامه در طول سال تحصیلی تربیت کاملی نیست.
وی به شناخت بسیاری از توانمندیها و استعدادهای دانش آموزان در همین دورههای تابستانی اشاره کرد و یادآور شد: مربیان برگزار کننده این دوره با شناسایی و تشویق دانش آموزان آنها را به سمت آینده روشن هدایت میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: برای اجرای مطلوب دوره اوقات فراغت باید برنامهای که قابل رصد و ارزیابی باشد تنظیم شود تا با ارزیابی مناسب برای سال آینده، اوقات فراغت با کیفیت تری برنامه ریزی شود.
کرمی به دقت در رعایت شئونات در طول دوره به ویژه اردوها تاکید کرد و افزود: در این دورهها شاداب سازی مد نظر باشد تا دانش آموزان جذابیت را حس کنند ولی عدم رعایت شئونات و حرکاتی که زیبنده نظام تعلیم و تربیت ما نیست موجب آزردگی خاطر، دلزدگی و سلب اعتماد مردم میشود.
وی با بیان اینکه بالاترین سرمایه اعتماد مردم است و مردم بزرگترین سرمایه خود را به آموزش و پرورش سپردهاند افزود: بهترین فضای تربیتی با حساسیت لازم برای دانش آموزان تأمین شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر اظهار داشت: با توجه به مشکلات فنی جادهها و وسایل نقلیه رعایت دستورالعمل وزارتی الزامی است و هدف از این دستورالعمل و سامانه اردوها حفظ امنیت و سلامت دانش آموزان است.
کرمی با بیان اینکه در ارزیابی سال گذشته دستگاه آموزش و پرورش استان در برنامه اوقات فراغت به عنوان دستگاه برتر استانی انتخاب شد تصریح کرد: انتخاب آموزش و پرورش استان به عنوان دستگاه برتر در اوقات فراغت استان به دلیل همدلی و همیاری مجموعههای بیرونی به ویژه تشکلهای دانش آموزی استان بوده است.
حضور ۲۵ هزار دانشآموز در برنامه اوقات فراغت
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر نیز با بیان اینکه شروع برنامههای اوقات فراغت از ابتدای تیرماه خواهد بود و تا پایان شهریور ماه ادامه مییابد اظهار داشت: طبق پیشبینیهای انجام شده در آموزش و پرورش استان بیش از ۲۵ هزار دانش آموز در اوقات فراغت تابستانی ۹۸ شرکت خواهند کرد.
سیروس فتحی به تشکیل حدود ۱۸۰ مرکز غنی سازی اوقات فراغت در استان اشاره کرد و ادامه داد: یک هزار و ۵۰۰ فرهنگی به عنوان مربی و عوامل اجرایی برنامه اوقات فراغت تابستانی در سال ۹۸ همکاری خواهند داشت.
وی تصریح کرد: بیش از هزار دانشآموز به اردوها، مسابقات و جشنوارههای کشوری اعزام خواهند شد و همچنین ۱۳۶ دانش آموز پسر و ۱۳۶ دانش آموز دختر مناطق کم برخوردار به اردوهای بنیاد علوی در تابستان پیش رو اعزام میشوند.
فتحی با اشاره به اینکه هدف از برنامه غنی سازی و بهبود اوقات فراغت و فعالیتهای تابستانی خاطرنشان کرد: فراهم سازی زمینههای جلب مشارکت دانش آموزان برای شرکت عملی آنها در سازندگی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی استان، تقویت روحیه همیاری و مسئولیت پذیری در دانش آموزان و رشد استعدادهای فرهنگی، هنری و مهارتی دانش آموزان از اهداف این برنامه است.
نظر شما