به گزارش خبرنگار مهر، جاسم محمدی فارسانی امروز شنبه در سخنانی با اشاره به ترویج فرهنگ نیکوکاری و توسعه مشارکت مردمی در برنامه توانمندسازی مددجویان این نهاد گفت: درآمدهایی که از طریق کمیته امداد جمعآوری میشود در جهت رفع محرومیتزدایی نیازمندان مطابق ضوابط هزینه میشود.
وی به ارتباط و هماهنگی با مؤسسات خیریه و تشکلهای نیکوکاری در سطح جامعه اشاره کرد و افزود: بهرهگیری و تعامل با مراکز و مؤسسات نیکوکاری جز اهداف راهبردی امداد در شرایط جدید است.
مدیرکل کمیته امداد به تأسیس مراکز نیکوکاری وابسته به این نهاد و واگذاری مدیریت درآمد و هزینهها به این مؤسسات گفت: در حال حاضر ۴۰ مرکز نیکوکاری در محلات با محوریت مساجد زیر نظر هیئتامنا فعالیت میکنند، بر اساس ضوابط جذب کمکهای مردمی و هزینه کرد آن در اختیار هیئت امنای مرکز نیکوکاری است و در سال گذشته بالغبر ۱۱۲ میلیارد ریال جمعآوری و هزینه کردهاند.
محمدی فارسانی با اشاره به طرح جمعآوری صدقه از طریق مشترکین خانگی و صندوقهای نصبشده در معابر گفت: ۱۸۰ هزار نفر از مردم لرستان از طریق صندوقهای کوچک خانگی به نیازمندان کمک میکنند و طی سال ۹۷ بالغبر ۷۴ میلیارد و ۶۵۵ میلیون ریال جمعآوری و در زمینه، امور معیشتی، درمان بیماران صعبالعلاج، مسکن، تأمین هزینههای تحصیلی دانش آموزان، کمکهزینه جهیزیه و کمک موردی در شهرستانهای مربوطه هزینه شده است.
وی به رویکرد نوین این نهاد در جمعآوری کمکهای مردمی ازجمله صدقات به شیوه الکترونیکی اشاره کرد و گفت: کد دستوری #۰۶۶*۸۸۷۷* از طریق تلفنهای همراه بدون هزینه در تمام شبانهروز میتوان در همه سرفصلهای امداد وجوه واریزی شامل: صدقات، صدقه سفر، طرح اکرام، زکات، سایر کمکها را در کوتاهترین زمان بدون نیاز هزینه واریز کرد.
نظر شما