۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۳۶

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین:

دفاتر تسهیل گری در مناطق آسیب خیز قزوین راه اندازی شود

دفاتر تسهیل گری در مناطق آسیب خیز قزوین راه اندازی شود

قزوین- مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین گفت: راه اندازی دفتر تسهیل گری در مناطق آسیب پذیر استان برای شناسایی و حل سریع‌تر مشکلات و آسیب های اجتماعی ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، مریم بیدخام مدیرکل امور اجتماعی استانداری قزوین روز شنبه از محله قدیمی هادی آباد قزوین بازدید کرد و در جریان مشکلات این محله قرار گرفت.

بیدخام در حاشیه این بازدید گفت: هادی آباد مجموعه‌ای است که می‌توان نمونه‌های مختلفی از آسیب‌های اجتماعی مانند حاشیه نشینی، کمبود امکانات فرهنگی، مشکلات زیرساختی و کالبدی را در آن مشاهده کرد.

وی بیان کرد: این محله می‌تواند نمونه مناسبی برای مسئولان باشد تا کمک‌های خود را برای حل مشکلات آن بسیج کنند.

بیدخام یادآور شد: برای رسیدگی به مشکلات این محله باید تمام دستگاه‌ها پای کار باشند و با توجه به اینکه اکثر ساکنین محله مهاجر هستند باید سیاست‌هایی را اتخاذ کنیم تا بتوانیم مسیر بازگشت مهاجرین و روستاییان به روستا و زادگاه خود را فراهم کنیم.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری قزوین تصریح کرد: اگر مسئولان در این محله‌ها حضور یافته و مشکلات را از نزدیک ببینند می‌توان امیدوار بود حل این مشکلات تسریع شود.

وی گفت: بازدیدهای دوره‌ای موجب می‌شود تصمیم گیری به واقعیت نزدیک شده و مردم نیز به مدیران اعتماد کنند که مشکلاتشان در حال برطرف شدن است.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری قزوین اظهار داشت: بر اساس مصوبات کارگروه ارتقای سلامت اجتماعی و بازآفرینی شهری مقررشده است تا دستگاه‌های متولی به ویژه راه و شهرسازی و شهرداری در خصوص تدوین و اجرای برنامه‌های ویژه محله هادی آباد اقدام کنند.

وی افزود: برای تهیه اطلس جغرافیایی مناطق محروم استان و برنامه ریزی مناسب برای حل مشکلات و نیازهای این مناطق با استفاده از ظرفیت دستگاه‌های متولی و سازمان‌های مردم نهاد طرحی در دفتر اجتماعی استانداری در حال اجراست که امیدواریم در بازدید میدانی از این مناطق و گفتگوی مستقیم با ساکنین این مناطق بتوانیم در پیشگیری از آسیب‌های احتمالی برنامه‌های مؤثری را پیش بینی کنیم.

بیدخام تصریح کرد: برای کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار نیازمند همکاری دستگاه‌های اجرایی استان هستیم.

وی گفت: مهم‌ترین مسئله در سکونت گاه‌های غیررسمی و مناطق حاشیه نشین مشکلات کالبدی نیست، بلکه نبود برنامه‌های منسجم فرهنگی و اجتماعی است که نیازمند هم افزایی و تشریک مساعی تمامی دستگاه‌های فرهنگی و پرهیز از موازی کاری است.

بیدخام تصریح کرد: موضوع اشتغال زایی و کارآفرینی ساکنان این محلات نیز در اولویت است و با حل آن می‌توان از آسیب‌های دیگر جلوگیری کرد.

وی گفت: زندگی ساکنان محله هادی آباد در منازل ۳۰ تا ۴۰ متری، بسیار سخت است و به دلیل توان محدود مالی در زمان اجرای طرح‌ها ساکنان از واگذاری خانه‌های خود به شهرداری امتناع می‌کنند زیرا توان جابجایی ندارند.

بیدخام اظهار داشت: در بهمن ماه سال گذشته پس از حضور مسئولین استانی در محله هادی آباد بسیاری از وعده‌های مدیران از قبیل خرید لوازم زندگی، بازسازی خانه‌ها، تهیه سبد غذایی و مایحتاج اهالی عملی شد.

وی با تاکید بر توانمندسازی جوامع محلی و ساکنان مناطق حاشیه نشین برای حل مشکلاتشان گفت: راه اندازی دفاتر تسهیل گری در محلات حاشیه نشین با بهره گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم نهاد ضروری است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین اظهار کرد: با راه اندازی دفاتر تسهیلگری در محلات آسیب خیز توسط سازمان‌های مردم نهاد و رصد وضعیت محله، کمبودها و مشکلات آنها شناسایی شده و با ارتباط دو سویه می‌توان از طریق هماهنگی با مسئولین و دستگاه‌های اجرایی گام‌های مؤثری در راستای بهبود وضعیت زندگی در این مناطق برداشت.
 

کد خبر 4619907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha