خبرگزاری مهر - گروه استانها: مجله «ایرانمهر» که بهصورت دیجیتال منتشر میشود فرصتی برای مرور رویدادهای استانهای مختلف از دریچه نگاه خبرنگاران استانی مهر است، رویدادهایی که در قالب گزارش، گفتگو و عکس پیش روی نگاه مخاطبان خبرگزاری مهر قرار میگیرد.
این شماره مجله «ایرانمهر» حدود ۵۰ گزارش در موضوعات مختلف از استانهای کشور را در برمیگیرد تا تصویری از دغدغههای مهم استانی را پیش روی مخاطب قرار دهد. دغدغههایی که برخی از آنها در روستایی دورافتاده رقم میخورد و برخی از آنها در مرکز استان؛ برخی از آنها فرصتها را به رخ میکشد و برخی تهدیدها را به چالش.
با توجه به وقوع سیل در روزهای انتهایی سال ۹۷ و فروردینماه سال ۹۸ در قالب پروندهای خسارات و ابعاد مختلف سیل در تعدادی از استانهای کشور بررسی شده است. این تعداد گزارش تنها بخش کوچکی از هزاران خبر، گزارش، فیلم و… منتشرشده در خبرگزاری مهر در راستای پیگیری مشکلات و مسائل سیلزدگان است.
روند قلعوقمع درختان منطقه ارسباران در آذربایجان شرقی در صورت تداوم، بعد از ۱۰ سال باعث میشود دانشآموزان، جنگلهای ارسباران را بهجای کتاب جغرافیا، در تاریخ بررسی کنند. مشروح این گزارش را در بخش جامعه مجله ایرانمهر بخوانید.
«حملونقل مشهد در ایستگاه گرانی»، حال و هوای این روزهای «دنا» خوب نیست، «حرکت زمین زیر پای آذربایجان غربی»، «دشت لالههای واژگون در یکقدمی نابودی»، «قطاری که به شهر کرج نرسید» و «شناسایی و حذف پاتوق معتادان / «دستگیری» مُسکن یا درمان» از گزارشهای بخش جامعه این شماره مجله «ایرانمهر» است.
وقتی میتوان با چند قوطی رنگ یک اثر هنری خلق کرد که تا آنسوی مرزها خریدار داشته باشد یعنی فرصت مناسبی که اقتصاد هنر میتواند برای رفع مشکل بیکاری برای جامعه فراهم کند. برای خواندن این روایت به بخش فرهنگ و هنر مجله ایرانمهر مراجعه کنید.
«روزه» باشکوهترین عبادت بندگان، «انسان معاصر نیازمند اندیشه ناب سعدی»، برگزیدگان جشنواره «وارش» معرفی شدند، «صحیفه سجادیه؛ اثر بینظیر اسلامی»، نامهربانیها «خانم هزارپا» را از قم گریزان کرد و هنرمند انقلابی بیش از شور «شعور» دارد از دیگر گزارشهای این شماره مجله ایرانمهر است.
دیماه سال ۹۶ شهرداری همدان ۳ خانه واجد ارزش در محله کبابیان را به بهانه احتمال ریزش بخشی از دیوارها با خاک یکسان کرد و حال همین اقدام زمینه تخریب یک خانه تاریخی دیگر شده است. اما آنچه این روزها مشهود است اینکه خبری از احیای بافت تاریخی محله کبابیان همدان نیست و طرحی که قول آن دادهشده این روزها مانند سایر پروژههای همدان در سکوت عمرانی به سر میبرد و با کشیدن دیواری به دور آن روزهای خوش را به انتظار نشسته است. مشروح این گزارش را در این شماره از مجله «ایرانمهر» میخوانیم.
روزهای سیاه «هفت عمارت»، «تعرض به حریم بقعه تاریخی بابا قاسم در اصفهان»، «زخمهای کاری بر پیکره عمارت تاریخی»، «خالد نبی اعتبار میراثی ندارد»، «تخریب بزرگترین طاق ضربی جهان»، «نشان جهانی بر سینه هنر اصیل نازککاری کردستان» و «بهشت باستان شناسان آماده پذیرایی از گردشگران» از گزارشهایی است که برای خواندن آنها باید به بخش میراث مجله «ایرانمهر» مراجعه کنید.
این روزها در حالی قیمت خرما در بازار نقاط مختلف کشور در حال افزایش است که سود این افزایش قیمت همچنان نصیب دلالان و سودجویان میشود و کشاورزان بهرهای از این افزایش قیمت ندارند. زندگی پرمشقت نخلداران دارای یک سیکل تکراری است که از برداشت محصول یک سال تا برداشت محصول سال بعدازآن تکرار میشود و بازهم تلاش همراه با رنج از سوی کشاورزان و به یغما بردن محصول توسط سودجویان و دلالان است. برای خواندن این گزارش به بخش اقتصاد مجله «ایرانمهر» مراجعه کنید.
«تخمگذاری گسترده ملخها در جازموریان»، «سرما باغداران را غافلگیر کرد»، «رونق تولید گرهگشای موانع اقتصادی»، «چشماندازهای ایلام در سال ۹۸»، «چالشهای الکترونیکی شدن پرداخت عوارض»، «جوانه امید در دل شالیکاران گیلانی» و «افزایش دو برابری قیمت مسکن / اجارهنشینها حاشیهنشین شدند» از دیگر گزارشهای این شماره مجله ایرانمهر است.
برای دریافت شماره سی و هشتم مجله «ایرانمهر» اینجا کلیک کنید.
نظر شما