به گزارش خبرنگار مهر، عادل عربی ظهر شنبه در نشست با اعضای سازمانهای مردم نهاد محیط زیستی همدان افزود: مصادیق مدیریت سبز شامل بهینهسازی مصرف آب، بهینهسازی مصرف انرژی، مدیریت پسماند، بهینهسازی مصرف اقلام مربوط به مکاتبات اداری، حمل و نقل، ساختمان سبز، اطلاعرسانی و ارتقای آموزش کارکنان و استفاده از فناوریهای پاک و سازگار با محیطزیست است.
عربی ادامه داد: شاخص های مدیریت سبز دستگاههای اجرایی به عنوان بخشی از شاخصهای ارزیابی عملکرد دستگاههای یاد شده لحاظ میشود و دستگاههای اجرایی موظفند شاخص های اعلام شده را محاسبه و در چارچوب شاخصهای ارزیابی عملکرد دستگاههای متبوع خود لحاظ کنند.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان همدان عنوان کرد: مدیران برای انجام آموزشهای محیط زیستی در اولویت قرار دارند.
وی از انجام ۷۰ درصدی پروژه مطالعاتی شناسایی کانونهای احتمالی مولد ریزگرد در همدان خبر داد و گفت: پس از این وظایف دستگاهها در این خصوص معین میشود.
وی در پاسخ به اعضای سازمانهای مردم نهاد محیط زیستی در خصوص چرایی احداث باغ وحش در همدان گفت: در باغ وحش دهکده طبیعت علیصدر که در ۴ کیلومتری روستای گردشگری علیصدر قرار دارد، فضایی مهیا شده که ضمن کارکرد تفرجگاهی، حیواناتی که به دلیل غیر بومی بودن و کشف از قاچاقچیان حیات وحش و نیز صدمه و آسیب قابل بازگشت به طبیعت نیستند را در خود جای داده است.
عربی از آغاز برنامه مدیریت تالاب آق گل ملایر خبر داد و گفت: برای تدوین این برنامه تا پایان آبان ماه سلسله کارگاههای مشورتی تشکیل و نتایج کارگاهها به شورای برنامه ریزی استان ارسال میشود.
رئیس اداره آموزش حفاظت محیط زیست استان همدان نیز از برگزاری دو دوره آموزشی تا پایان سال برای اعضای سازمانهای مردم نهاد همدان خبر داد و گفت: این آموزشها پس از نیازسنجی انجام شده در حوزه مدیریت زیست بومی تالابها و مسائل مرتبط انجام میشود.
عباس ایزدی افزود: طرح مدیریت زیست بومی تالابها نیز با کمک سازمانهای مردم نهاد محیط زیستی انجام میشود که میتوان به بهبود وضعیت مالی این نهادها که برای محیط زیست دلسوزانه کار میکنند کمک کند.
نظر شما