به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی جی تی ان، کیفیت قابل قبول محصولات و هزینه نسبتاً پایین استفاده از تجهیزات ارتباطی و مخابراتی چینی باعث شده تا شرکتهای آمریکایی برای خدمات رسانی در نقاط روستایی و دورافتاده آمریکا به خرید و نصب این نوع ابزار و وسایل روی آورند.
از جمله شهرهای دورافتاده آمریکا که ارائه خدمات مخابراتی و اینترنت به آن با استفاده از تجهیزات چینی ممکن شده میتوان به شهر کوچک اسکوبی در شمال شرقی ایالت مونتانا و در چند کیلومتری مرز کانادا اشاره کرد. دسترسی به این شهر چه از راه زمین و چه به صورت هوایی بسیار دشوار است و دورافتاده بودن آن باعث شده تا شرکت محلی ارائه دهنده خدمات بی سیم در اسکوبی موسوم به نمونت از تجهیزات هواوی برای خدمات رسانی استفاده کند.
تا به حال شرکتهای مخابراتی بزرگ آمریکا مانند ای تی اند تی، تی موبایل و غیره حاضر به ایجاد دکلهای تلفن همراه در این شهر نشدهاند و لذا مقامات محلی به امکانات و تولیدات ارزان قیمت شرکتهایی همچون زد تی ای و هواوی متوسل شدهاند و تا به حال اهمیتی به هشدارهای دولت ترامپ و کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا در مورد خطرات امنیتی استفاده از تولیدات آنها ندادهاند.
مایک کیلگوره مدیرعامل شرکت نمونت ادعاهای دولت آمریکا در مورد قابلیت جاسوسی از تولیدات هواوی را رد کرده و میگوید: اگر هر دولت خارجی بخواهد از ارتباطات محلی مردم اسکوبی جاسوسی کند، مهم نیست که ما از چه تجهیزاتی در شبکه خود استفاده میکنیم و این کار در صورت نصب تولیدات چینی یا آمریکایی یا هر شرکت دیگری ممکن خواهد بود.
وی میافزاید: ما از تولیدات هواوی از حدود ده سال قبل استفاده میکنیم و تا به حال حتی یک بار شاهد دسترسی غیرمجاز به دادههای کاربران یا هرگونه تخلف دیگری یا کشف هرگونه حمله سایبری و هکری نبودهایم.
به گفته او شرکت نمونت بیش از ۵۰ میلیون دلار برای نصب تجهیزات مخابراتی هواوی هزینه کرده و این کار به صورت کاملاً قانونی صورت گرفته و اگر قرار است شبکه ای با تجهیزات جدید جایگزین شبکه موجود شود، باید افرادی که به این کار اصرار دارند هزینه آن را پرداخت کنند.
در مجموع به نظر میرسد علیرغم تلاشهای دولت ترامپ برای کنار گذاشتن تولیدات و سخت افزارهای ساخت هواوی از شبکه مخابراتی آمریکا، چنین کاری به سادگی میسر نباشد.
نظر شما