به گزارش خبرگزاری مهر، «قصههای مجید»، «شما که غریبه نیستید»، «هوشنگ دوم»، «ناز بالش»، «لبخند انار»، «مهمان مامان»، «خمره»، «آب انبار»، «تهخیار» و این کتاب آخر «قاشق چای خوری» هیچکدام صرفاً عنوان کتاب نیستند بلکه هویت و خاطرات نسلی هستند که خود را با شخصیتهای داستانی هر یک از کتابها همزاد پنداری کرده و روزگار گذراندهاند.
کدام نوجوان دهه ۶۰ را سراغ دارید که قصههای مجید را ندیده یا نخوانده باشد. هوشنگ مرادی کرمانی خالق کتابهای فوق شخصیتهایی خلق کرده است که همگی از دل جامعه و از کنار مردم برخاستند همانگونه که خود آقای کرمانی هنوز در دل مردم زندگی میکند.
هوشنگ مرادی کرمانی خودش خودش را بازنشسته کرد و در سن ۷۵ سالگی از نوشتن دست کشید: (نقل به مضمون) دوست ندارم مانند برخی هم نسلان ادبی و سینماییام کارهای ضعیف منتشر کنم و منتقدان هم به احترام گذشته دم بر نیاورند و من ناگهان تبدیل شوم به نویسندهایی با آثار بد که خاطرات کتابهای خوبم را هم نابود کنم. (به نقل از روزنامه سازندگی مقاله مهدی یزدانی خرم درباره هوشنگ مرادی کرمانی ۲۸ اردیبهشت ۹۸) با توجه به انتشار مجموعه داستان «قاشق چای خوری» آخرین اثر هوشنگ مرادی کرمانی نشر رود بنا دارد مراسم دیدار و جشن امضا برای کتاب قاشق چایخوری با حضور نویسنده و جمعی از اهالی فرهنگ و هنر پنجشنبه ۹ خرداد از ساعت ۱۸ الی ۲۰ در کافه کتاب نشر رود واقع در خیابان کریم خان، نبش خیابان سپهبد قرنی، جنب بانک تجارت، پلاک ۱۹۶ واحد اول غربی برگزار خواهد شد.
«قاشق چایخوری» ۱۲ داستان کوتاه را از مرادی کرمانی با این عناوین در بر میگیرد: باغِ کاکا، سهچرخه، قاشق چایخوری، شکلات، ستاره، نمک، پتوس بهرام پتوس نگار، باباجان، سختگیر، سیسمونی، خانه خودم، عاروسو. این کتاب با شمارگان ۲ هزار و ۵۰ نسخه، ۲۱۵ صفحه و قیمت ۲۵ هزار تومان توسط انتشارات معین در نمایشگاه کتاب امسال منتشر و رونمایی شده بود.
نظر شما