به گزارش خبرنگار مهر، جعفر گوهرگانی بعدازظهر سه شنبه در نشست کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی استان افزود: اصناف مستقر در بازارچه صنایع دستی یاسوج نیز تا ۱۰ روز آینده ملزم به ترک این محل هستند تا تولیدکنندگان صنایع دستی استان تا اواخر خردادماه جایگزین این افراد شوند.
وی با بیان اینکه بخشی از تولیدات استان از طریق گمرک سایر شهرها صادر میشود و به همین دلیل در ارقام صادراتی این استان لحاظ نمیشود، گفت: ایجاد پایانه صادراتی موجب رونق اقتصاد استان میشود.
گوهرگانی اظهار داشت: تولید کنندگان استان میزان محصولات صادراتی خود را به سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان اعلام کنند تا جمع بندی شده و به آمار صادراتی استان اضافه شود.
وی افزود: این اقدام علاوه بر ایجاد مشوق برای تولیدکنندگان و ساماندهی صادرات استان، موجب تعیین دقیق حجم و ارزش صادرات استان میشود.
معاون اقتصادی استاندار تصریح کرد: تولیدکنندگان استان برای تحقق سند توسعه صادرات، همکاری و تلاش لازم را در بخشهای صنعت، کشاورزی و صنایع دستی داشته باشند.
گوهرگانی نبود صادرکننده شناسنامه دار در استان را یکی از مشکلات صادرات عنوان کرد و گفت: تاجران و افرادی که توان صادرات داشته باشند با جدیت حمایت میشوند.
وی افزود: همچنین با حضور نماینده شرکت شهرکهای صنعتی، سازمان صمت، اداره کل استاندارد، گمرک و فرد سرمایه گذار از زمین تعیین شده برای ساخت پایانه صادراتی بازدید و پس از بررسیها و امکان سنجی لازم، ساخت این پایانه به تصویب میرسد.
گوهرگانی تصریح کرد: با ساخت این پایانه استان ما به عنوان پنجمین استان دارای پایانه صادراتی در کشور شناخته میشود.
نظر شما