به گزارش خبرنگار مهر، اکبر منصورینسب ظهر پنجشنبه در نشست بررسی مشکلات دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر اظهار داشت: توسعه اشتغال نیازمند کسب مهارت است و دانشگاه فنی و حرفهای عزم جدی برای توسعه مهارتافزایی دارد.
وی با اشاره به تحصیل دو هزار و ۵۰۰ دانشجو در دو دانشکده الزهراء و امام خامنهای و فعالیت ۲۲۰ عضو هیئت علمی خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر دارای ۲۳ رشته است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر با بیان اینکه رشتههای متناسب با ظرفیتهای استان در این دانشگاه ایجاد شده است، ادامه داد: در حال حاضر ۴۸ درصد دانش آموزان استان بوشهر به سمت رشتههای هنرستانی سوق داده شدهاند.
وی از صدور مجموز فعالیت سومین دانشکده فنی و حرفهای استان بوشهر در کنگان بیان کرد: این دانشکده در جوار پارس جنوبی مستقر میشود و رشتههای مورد نیاز صنایع در آن تدریس خواهد شد.
منصورینسب از اضافه شدن رشتههای مرتبط با دریا در دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر خبر داد و افزود: مجوز مرکز نوآوری و شکوفایی این دانشگاه صادر شده و دو شرکت دانش بنیان و ۱۵ تیم نوآور در این مرکز فعالیت میکند.
وی با اشاره به بروزرسانی کارگاههای دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر با ۲۰ میلیارد ریال اعتبار، گفت: خوابگاه دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر نیازمند پنج میلیارد ریال اعتبار است.
نظر شما