۱۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۵۷

رئیس اتاق بازرگانی اراک عنوان کرد؛

ضرورت رفع موانع کسب و کار برای توسعه مشارکت بخش خصوصی در تولید

ضرورت رفع موانع کسب و کار برای توسعه مشارکت بخش خصوصی در تولید

اراک- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن اراک بر ضرورت رفع موانع تولید و کسب و کار، به منظور افزایش مشارکت و نقش آفرینی بخش خصوصی در اقتصاد تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر توسطی پیش از ظهر شنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی، در اراک اظهار داشت: کار کارشناسی برای اصلاح لایحه قانون مالیات بر ارزش افزوده انجام شده و به زودی اصلاحیه لایحه قانون مالیات بر ارزش افزوده در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: فلسفه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی بر اساس بهبود فضای حوزه کسب و کار و حذف موانع پیش روی فعالان اقتصادی است.

رئیس اتاق بازرگانی اراک گفت: این شورا در تلاش است با رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار به بهبود این وضعیت کمک کند. البته بررسی این موارد بنا به در خواست فعالان اقتصادی در بخش‌ها و تشکل‌های آن‌ها صورت می‌پذیرد.

وی بیان کرد: در شرکت‌ها مدیرانی وجود دارند که علی رغم اینکه عضو هیأت مدیره هستند اما، از حقوق بیمه‌ای نظیر حق بیمه بیکاری و سایر خدمات درمانی تأمین اجتماعی برخوردار نیستند و مدیران بنگاه‌های اقتصادی با معرفی توسط مجمع می‌توانند از خدمات بیمه‌ای استفاده کنند.

توسطی در ارتباط با مصوبه اقتصاد مقاومتی در خصوص حسابرسی مالیاتی و بازرسی دفاتر توسط تأمین اجتماعی اظهار کرد: بر اساس این مصوبه باید حسابرسی یک سال گذشته دفاتر توسط تأمین اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد و به طور قطع پیگیری این موضوع در دستور کار است.

وی افزود: در حوزه شرکت‌ها به ویژه در موضوع شکواییه کارگران مقرر شده است تنها در بحث محتوای شکوائیه شاکی که کارگر است و گردش حساب وی تحت عنوان پرداخت‌ها و دریافت‌ها این بازرسی صورت پذیرد.

توسطی در خصوص بررسی عدم اجرای اصلاحیه ماده ۵ قانون بیمه تأمین اجتماعی کارگران ساختمانی گفت: در این خصوص تفاهم نامه بین مدیر عامل وقت سازمان تأمین اجتماعی کشور و حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها منعقد شده که این مهم در شهرداری اراک انجام نشده است.

رئیس اتاق بازرگانی اراک تصریح کرد: به موجب این تفاهم نامه تمامی موارد به تأمین اجتماعی اعلام می‌شود تا مبلغ ۱۵ درصد را اخذ کند که این به زیان فعالان اقتصادی در حوزه ساختمانی می‌باشد اما مقرر شده است این تفاهم نامه اجرایی شود و شهرداری اراک نیز موارد مشمول و غیرمشمول را تعیین کند.

کد خبر 4631086

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمدی IR ۱۶:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۱
      0 0
      نفس تولید هم خیر است و کشوری که تولید دارد روی پای خود می ایستد، خودکفایی و اشتغال دارد، برای دنیا احترام دارد، ارز آوری دارد و... و کشوری که تولید ندارد دوشیده شده و لیکن از روی اجبار و وابستگی باشد و در نهایت هیچ خطاب می شود