به گزارش خبرنگار مهر، حبیبالله خجسته پور بعدازظهر شنبه در جلسه ستاد اربعین حسینی استان سمنان به میزبانی سالن غدیر استانداری بابیان اینکه موکبهای اربعین حسینی حتماً باید نسبت به اخذ مجوز اقدام کرده و تشکیل هیئتامنا صورت گیرد، ابراز داشت: موکبهای اربعین بدون اخذ مجوز و تشکیل هیئتامنا، اجازه فعالیت نخواهند داشت و فرمانداران میبایست بر خدمات و عملکرد آنها نظارت داشته باشند.
وی بابیان اینکه در برپایی موکبهای اربعین باید از ظرفیت ائمه جماعات و روحانیان بهصورت ویژه استفاده شود، اضافه کرد: بعد از بازدید از محل، بلافاصله کار طراحی محل احداث موکبهای دائمی در استان ایلام توسط کارشناسان فنی آغاز خواهد شد و در این مسیر باید از تمام داشتههای موجود در استان برای احداث این مکان استفاده شود تا نمای اولیه آن در سال جاری به بهرهبرداری برسد.
استقرار موکب دائمی در مرز مهران
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان بابیان اینکه طبق مصوبه ستاد مرکزی باید با استفاده از معماری ایرانی و اسلامی، در مرز مهران مکانی برای ارائه خدمات بهصورت دائمی طراحی و احداث شود، ابراز داشت: در بحث احداث و استقرار موکبهای دائمی در مرز مهران، بهصورت ویژه به خدمات و امکانات دستگاههای اجرایی استان نیاز است.
خجسته پور بابیان اینکه استفاده از منابع مالی و اعتبارات دستگاههای اجرایی بههیچعنوان در دستور کار نیست، تصریح کرد: خدمات و امکانات دستگاههای اجرایی باید برای استفاده و در خدمت ستاد اربعین حسینی باشد و پس از تأمین نیاز استان میتوانند به تحقق مطالبات کشوری در بحث اربعین بپردازند.
وی افزود: با تحقق این مهم، ضرورت دارد تا خدمترسانی بهصورت تجمیع شده انجام پذیرد و طبیعتاً پراکندگی موکبها برطرف خواهد شد و جای ثابت برای این مهم در نظر گرفته خواهد شد.
اربعین کار مردمی است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان بابیان اینکه بهعنوان دولت و حاکمیت، در بحث اربعین حسینی صرفاً وظیفه بسترسازی و ایجاد هماهنگی را عهدهدار هستیم، ابراز داشت: اصل کار بر مردمی بودن اقدامات و خدمات به زائران است و نباید این لطف، توفیق و عنایت را از مردم گرفت و اجازه دهیم روال کاری که مردمی شروعشده است، مردمی نیز ادامه پیدا کند.
خجسته پور بابیان اینکه تمامی موکبهای استان باید در مقوله اقدامات فرهنگی فعالیت داشته باشند، تصریح کرد: حضور یک روحانی در هیئتامنای موکبها ضروری است و کار فرهنگی تنها مختص موکبهای فرهنگی نیست زیرا اربعین حسینی یک فرهنگ به شمار میرود و بهواسطه همین مهم، نیاز به اقدامات فرهنگی بسیار ضروری خواهد بود.
وی بابیان اینکه بخش اعظم خدمات در کشور عراق انجام میگیرد و برای ایجاد نظم و هماهنگی، لازم است تا حاکمیت در این مهم ورود پیدا کند، افزود: در سنوات گذشته مرز شلمچه و مهران برای خروج زائرین منظور شده بود که امیدواریم با راهاندازی مرز خسروی و کاهش مراجعات به مرز مهران، خدمات بهتری را به زائران ارائه شود.
حضور تأثیرگذار موکبها در خدمت به سیلزدگان
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان بابیان اینکه اربعین حسینی، فرهنگ وحدت عاشقان اهلبیت و زندهنگاهداشتن ایثار و شهادت است، ابراز داشت: ما باید از این فرصت و ظرفیت برای تقویت شعائر دینی و مذهبی و فاکتورهای مختلف واقعه عاشورا، استفاده کرده و فرهنگ عاشورایی را برای سایر ادیان و مذاهب معرفی کنیم.
خجسته پور بابیان اینکه حضور موکبها در تقویت و تسهیل ارائه خدمات توسط جهادگران در مناطق سیلزده بسیار تأثیرگذار بود، تصریح کرد: لازم است تا از خامان و عزیزانی که در جریان سیل اخیر در استانهای گلستان و لرستان، ارائه خدمت داشتند و مردمان این مناطق نیز ابراز رضایت بسیار زیادی از خدمات این عزیزان بروز دادند، تقدیر و تشکر شود.
وی بابیان اینکه اربعین حسینی را نباید صرفاً یک مناسبت و رویداد دید، بلکه اربعین حسینی یک فرهنگ است، افزود: از هماکنون فرمانداران و متصدیان اربعین حسینی استان سمنان، تمرکز خود را به پیگیری و انجام امور در این حوزه بهصورت ویژه معطوف کنند.
نظر شما