به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تک اسپات، امروزه تمامی شرکت های بزرگ سازنده سی پی یو یا پردازنده مرکزی مورد استفاده در انواع رایانه ها آسیایی یا آمریکایی هستند و اروپا در این زمینه موفقیت چندانی کسب نکرده است.
از همین رو اتحادیه اروپا برای جبران عقب ماندگی خود در این زمینه از شش ماه قبل دست به کار شده و ابتکار عملی موسوم به پردازشگر اروپایی را برای تولید سی پی یوی اختصاصی اتحادیه اروپا به اجرا گذاشت.
این اتحادیه امروز رسماً اعلام کرد که کار طراحی سی پی یوی مد نظر آن به پایان رسیده است. هر چند در این زمینه تقریباً هیچ اطلاعاتی منتشر نشده است. قرار است سری اول پردازنده های اتحادیه اروپا با اسم کد Rhea در سال ۲۰۲۱ عرضه شوند. برخی از اعضای این مجموعه برای نصب به عنوان پردازنده مرکزی به کار گرفته می شوند و برخی دیگر برای افزایش شتاب فرایندهای پردازشی مورد استفاده قرار می گیرند.
اتحادیه اروپا بر این باور است که برای جبران عقب ماندگی در حوزه هایی همچون تحلیل انبوه داده ها، هوش مصنوعی و غیره نیازمند تولید سخت افزارهای اختصاصی خود است. قرار است پس از افزایش توانمندی، پردازنده هایی توسط اروپایی ها تولید شود که بر روی رایانه های سرور هم قابل نصب باشند.
نظر شما