به گزارش خبرنگار مهر، پروانه حیدری ظهر امروز دوشنبه در مراسم تجلیل از پیشکسوتان و فعالیت صنایع دستی استان و همچنین بزرگداشت روز جهانی صنایع دستی اظهار داشت: در استان کرمانشاه حدود ۱۸ هزار هنرمند در رشتههای مختلف صنایع دستی فعالیت میکنند.
وی از ثبت نودشه به عنوان شهر ملی گیوه و فرش به عنوان دهکده ملی ساخت سازهای سنتی در سال گذشته خبر داد و افزود: همچنین سال گذشته پرونده ثبت هرسین به عنوان شهر ملی گلیم را به سازمان ارسال کردیم که نتیجه آن اعلام خواهد شد.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با بیان اینکه تا کنون در استان ۱۱ اثر نشان کیفیت بین المللی را کسب کردهاند، بیان داشت: ۱۰۵ اثر در سطح استان موفق به کسب نشان ملی شدند و در سال ۹۷ هم یک اثر نشان جهانی بین المللی را از شورای جهانی صنایع دستی کسب کرد.
وی گفت: تا قبل از سال ۹۴ حدود ۲۰۰۰ نفر از هنرمندان صنعتگر استان بیمه شده بودند، اما از این سال به دلیل مشکلات مالی امکان بیمه سایر هنرمندان فراهم نشده است.
حیدری تصریح کرد: برنامه ریزی های خوبی در سطح استان انجام دادهایم تا بتوانیم سایر هنرمندان صنایع دستی استان را تحت پوشش بیمه روستاییان و عشایر در بیاوریم.
وی خاطر نشان کرد: طی سال ۹۷ حدود ۳۶ درصد صادرات بخش صنایع دستی افزایش داشت که نسبت به به مشابه سال قبل رشد ۲ برابری را نشان میدهد.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش مهمترین برنامههای سال ۹۸ را تشریح کرد و افزود: برپایی نمایشگاه سراسری صنایع دستی از ۲۶ تا ۳۱ تیرماه یکی از برنامههای در دست اقدام است که امیدواریم با کیفیت بهتر نسبت به سالهای گذشته برگزار شود.
وی همچنین برگزاری داوری نشان ملی صنایع دستی در شهریور ماه سال جاری، نمایشگاه رونق تولید و برگزاری اولین مجمع انجمن تولید کنندگان و صادرکنندگان صنایع دستی استان را از دیگر برنامههای صنایع دستی استان طی امسال عنوان کرد.
گفتنی است، در این مراسم از ۳۰ نفر از پیشکسوتان و فعالین صنایع دستی استان تجلیل شد.
نظر شما