به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس عنایت الله رحیمی در جلسه شورای استاندارد استان فارس افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب و ۲۴ بند سیاست های اقتصاد مقاومتی که از سوی مقام معظم رهبری تبین شده نیز توجه به کیفیت و نوع تولیدات مورد تاکید قرار گرفته است.
وی حرکت به سمت کیفیت تولیدات کشاورزی، صنعتی، خدماتی و… را مستلزم برنامه مدون و چارچوب مشخص دانست و با اشاره به تلاش هایی که در راستای استاندارد سازی محصولات در فارس انجام شده وضعیت استاندارد کالاها و تولیدات استان را مناسب ارزیابی کرد.
رئیس شورای استاندارد استان فارس با بیان اینکه توجه به استاندارد صرفه جویی در مصرف نیروی انسانی و مواد، رضایت مصرف کننده، حفظ بهداشت و محیط زیست را در پی دارد، عنوان کرد: استاندارد محصولات زبان مشترک بازارهای جهانی برای برقراری ارتباط بهتر و ایجاد رونق اقتصادی است.
رحیمی تاکید کرد: کشور باید با تقویت بنیان های استاندارد در مسیری قرار بگیرد که تولیدات داخلی قدرت رقابت پذیری در سطوح منطقه ای و بین المللی داشته باشد.
استاندار فارس با اشاره به وجود استاندارد های اجباری و اختیاری اظهار کرد: بی شک به کار گیری استانداردهای اختیاری از سوی تولید کنندگان با استفاده از بعضی مشوق ها تقویت خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه در استان فارس توجه به استانداردهایی که به صورت مستقیم با زندگی و سلامت و امنیت مردم ارتباط دارند با جدیت در دستور کار قرار دارد، افزود: به عنوان مثال در امر ساخت مسکن که بیشترین سرمایه گذاری سبد سرمایه ایرانیان را به خود اختصاص داده است سعی شده ساختار کلی ساختمان به سمت استاندارد شدن حرکت کند؛ بنابراین مراحل ساخت و مواد به کارگرفته شده در ساخت و ساز شامل استاندارد اجباری می شود.
رئیس شورای استاندارد استان فارس اقدامات انجام شده در زمینه شناسایی تولید کنندگان و عرضه کنندگان کالا و خدمات و استاندارد سازی تولیدات دارندگان کد و نشان استاندارد و نظارت بر عملکرد آنها و استفاده از توان سازمان ها و تشکل های مردم نهاد و بخش خصوصی را از دیگر دستاوردهای استان فارس در حوزه استاندارد برشمرد.
وی با اشاره به جایگاه استان فارس در تولید محصولات کشاورزی تقویت استاندارد محصولات در این بخش را زمینه ساز تامین سلامت جامعه و تقویت صادرات محصولات استان دانست.
استاندار فارس همچنین بر لزوم ایجاد قوانین محدود کننده برای کسانی که استاندارد را رعایت نمی کنند تاکید کرد.
رحیمی گسترش فرهنگ عمومی در راستای استفاده از کالاهای استاندارد را امری ضروری و مورد نیاز در جامعه دانست و گفت: تحقق این امر در گرو افزایش آگاهی رسانی به مردم است.
وی ابراز امیدواری کرد با همکاری بخش خصوصی، تلاش دانشگاه ها، تدوین برنامه توسط سازمان استاندارد ف تشکل ها و سازمان های مردم نهاد و همچنین مجموعه هایی که در تغییر محیط های حقوقی اثرگذار هستندشاهد ارتقا سطح استاندارد و افزایش کیفیت تولیدات در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی باشیم.
وی خواهان تخصیص اعتبار تجهیز و تکمیل آزمایشگاه های استاندارد استان، توجه به نظرات واحدهای تولیدی در زمینه اصلاح و تغییر استانداردها مطابق با تکنولوژی و نیازمندی های روز، افزایش سهمیه استخدام به منظور تامین نیاز نیروی انسانی اداره استاندارد استان و همچنین توجه به نظرات کارشناسان استان در زمینه استانداردهای گردشگری به عنوان یکی از پتانسیل های برجسته فارس در راستای ایجاد اعتماد برای گردشگران شد.
در این جلسه تفاهم نامه تدوین استانداردهای گردشگری ما بین اداره کل استاندارد فارس و سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس به امضا رسید.
نظر شما