به گزارش خبرنگار مهر، ناصر خوش خبر عصر دوشنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی خراسانجنوبی اظهار کرد: در حوزه اوقات فراغت برنامهها باید از منظر کمی و کیفی مورد توجه ویژه قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسانجنوبی بیان کرد: باید در مقایسه برنامههای اوقات فراغت سال جاری با برنامههای سال گذشته دریابیم که چه برنامههایی برجامعه هدف تأثیر نداشته و نیاز به حدف آنان داریم.
خوش خبر با اشاره به ضرورت اجرای برنامههای تأثیرگذار در ایام اوقات فراغت ادامه داد: برنامههای اوقات فراغت باید منجر به نشاط، استعدادیابی و تقویت هویت ایرانی و اسلامی شود.
وی با تبیین اینکه برنامههای اوقات فراغت باید به صورت هدفمند دنبال شود، افزود: برنامههای آموزشی اوقات فراغت اگر با احصاء نیازهای جامعه مخاطب به ویژه جوانان نوجوانان نباشد، تأثیرگذاری لازم را نخواهد داشت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسانجنوبی گفت: آیا راضی هستیم که فرزندانمان در برنامههایی که مبتنی بر پژوهش و نیاز مخاطب نیست، شرکت کنند.
حسین عباس زاده، معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسانجنوبی نیز در این کارگروه اظهار کرد: یکی از آسیبهای اجتماعی این است که تنها به پرکردن و نه هدفمندی اوقات فراغت میاندیشیم.
وی بیان کرد: نرخ جمعیت در شهرکهای اقماری حاشیه شهرهای خراسانجنوبی با زیر ساختهای مرتبط با اوقات فراغت به ویژه در زمینه صنایع دستی همخوانی ندارند که در این زمینه باید تدبیری اندیشیده شود.
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسانجنوبی ادامه داد: باید در برنامهریزی برای اوقات فراغت در پایان دوره یک ارزیابی کمی و کیفی داشته باشیم تا بدانیم نیازمند حذف و تقویت چه برنامههایی هستیم.
عباس زاده با انتقاد از جدی نکردن فضای مجازی در برنامهریزی برای اوقات فراغت بیان کرد: برنامهریزی برای اوقات فراغت باید بر اساس نیاز هر نقطه و منطقه صورت گیرد.
وی با اشاره به نقش آموزش صنایع دستی در غنی کردن اوقات فراغت اظهار کرد: حوله بافی، بافتهای داری و گوهر سنگها در کنار موضوع مهم گردشگری از جمله برنامههای مهم مرتبط با میراث فر هنگی و صنایع دستی در غنی کردن اوقات فراغت است.
نظر شما