به گزارش خبرنگار مهر، سجاد سالک پیش از ظهر سه شنبه در دوره توانمندسازی سمنهای جوانان با موضوع دانش افزایی و ارتقای مهارت رسانه و فضای مجازی گفت: این دوره ویژه اعضای منتخب سمنها جوانان است که از امروز در استان همدان آغاز شده و تا ۳۰ خرداد ماه ادامه خواهد شد.
وی ادامه داد: در این کارگاه نمایندگانی از ۳۱ استان کشور حضور داشته و اساتید شناخته شده حوزه خبر و اطلاع رسانی مسئولیت برگزاری کلاسها را بر عهده دارند.
سالک هدف از برگزاری این دوره آموزشی را تشریح کرد و گفت: سمنهای جوانان در حوزه اطلاع رسانی و اخبار وضعیت خوبی ندارند و بر خلاف کارهای خوب و فعالیتهای مثبتی که در استانها انجام میدهند اما در حیطه بیان کارها و اطلاعرسانی و مستند سازی فعالیتها ضعیف هستند.
فعالیتهای سمنها باید ظهور و بروز رسانهای داشته باشد
وی با بیان اینکه فعالیتهای سمنها باید ظهور و بروز رسانهای داشته باشد، افزود: پس از این دوره آموزشی نمایندگان آموزش دیده سمنها، مسئولیت پوشش رسانهای اخبار سمنهای جوانان در استان خود را برعهده میگیرند تا با تشکیل تیم رسانهای در استان از این به بعد شاهد پوشش خبری بهتری از فعالیتها و دستاوردهای سمنهای جوانان کشور باشیم.
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی و فعالیتهای داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: امیدوارم با مجموع این فعالیتها شاهد اتفاقات مثبت در زمینه اطلاع رسانی و اخبار سمنهای جوانان کشور باشیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان نیز با ابراز خرسندی از برپایی این دوره از توانمند سازی سمنهای جوانان به میزبانی همدان، گفت: نگاه و برنامههای این دوره جوان محوری است و امیدواریم با بتوانیم قدمهای خوبی با توجه به فرامین مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب برای جوانان برداریم.
محسن جهانشیر در خصوص خلاءهای موجود در فضای مجازی که همیشه دامنگیر بوده است، افزود: این دوره میتواند خلاءهای موجود در فضای مجازی را پوشش دهد و با یادگیری و کار سمنها رویکرد نو و جدیدی در فضای مجازی ایجاد میشود.
وی خاطر نشان کرد: همدان با توجه به پتانسیل خوبی که در خصوص حوزه جوانان و سمنها دارد میتواند به عنوان دبیرخانه دائمی سواد رسانهای و فضای مجازی مطرح شود.
وی گفت: جوانان پویا و فعالی که در حال حاضر این مراسم را برپا میکنند همینها مدیران موفق ما در آینده خواهند بود و ما باید با تمام توان از آنها حمایت کنیم.
نظر شما