به گزارش خبرگزاری مهر، این نشست بر انتشار کتاب های الکترونیک و صوتی که امروزه بخشی از فرهنگ کتابخوانی تبدیل شدهاند، تمرکز داشت. همچنین به تغییراتی که بازار چاپ و نشر از زمان ظهور کتاب های الکترونیکی و صوتی با آن مواجه شده است پرداخته شد.
راکس هو، از نمایشگاه کتاب تایپه، شیخ فیصل منصور، از نمایشگاه کتاب کوالالامپور مالزی، ماریسول شولتز از نمایشگاه کتاب گوادالاخارا مکزیک و ایوب دهقان کار از ج. ا.ایران سخنرانان این نشست بودند و دبیری این نشست برعهده پرفسور لی سوان معاون انجمن ناشران دیجیتال کره جنوبی بود.
دهقانکار مشاور اجرایی معاون امور فرهنگی در این نشست به ارایه تحلیلی از شرایط انتشار کتاب الکترونیک و صوتی در ایران پرداخت.
وی به فعالیت پلت فرم فعال که در قالب قرارداد با ناشران اقدام به تولید فایل الکترونیک در قالب epub یا pdf میکنند اشاره نمود. همچنین در ادامه به مؤسساتی مانند نور اشاره داشت که در حوزۀ علوم اسلامی، کتابهای متون کهن و اسلامی را عموماً به صورت الکترونیک عرضه میکنند.
مشاور معاون امور فرهنگی در ادامه سخنان خود در این نشست بیان داشت: در مجموع میتوان گفت حدود ۱۲۰ هزار عنوان کتاب الکترونیک قانونی در بازار ایران موجود است.
این آمار مربوط به کتابهای الکترونیک است و شامل کتابهای صوتی که روز به روز استفاده از آنها بیشتر میشود نیست. خرید کتابهای الکترونیک در ایران طی سال گذشته ۳ برابر شده است.
نظر شما