به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، در یک دهه اخیر بارها اخبار و گزارشهایی در مورد تبعات منفی استفاده زیاد از گوشی تلفن همراه و سایر دستگاههای الکترونیک برای سلامتی منتشر شده، اما پژوهش جدید محققان استرالیایی ابعاد تازه ای از این مشکل را نشان میدهد.
تحقیق یادشده که در دانشگاه کوئینزلند استرالیا انجام شده نشان میدهد جوانانی که بیش از حد از گوشی استفاده میکنند، معمولاً سرشان را زیاد به سمت پایین نگه میدارند و همین مساله باعث میشود استخوانهای پشتی جمجمه آنها بیش از حد بزرگ شود.
پایین بودن طولانی مدت سر بر تاندونها و رباطهای استخوانهای جمجمه نیز تأثیر منفی میگذارد و این احتمال وجود دارد که در آینده آسیب یادشده در استخوانهای جمجمه بسیاری از جوانان وجود داشته باشد.
علاوه بر مشکل یادشده، استفاده طولانی مدت از گوشی به ایجاد سردردهای مزمن نیز منجر میشود که یکی از عوامل این سردردها تغییرات و بزرگ شدن استخوانهای بخش پشتی جمجمه است. گفتنی است سابقه تحقیقات در این زمینه به سال ۲۰۱۶ بازمی گردد و اولین بررسیها در این زمینه در سال ۲۰۱۶ و با استفاده از اشعه ایکس صورت گرفته است. برآوردها در سال ۲۰۱۸ حاکی از آن بوده که بیش از ۴۰ درصد از جوانان استرالیا با مشکلات یادشده دست به گریبان بوده اند.
نظر شما