به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد دلقپوش اظهار کرد: تشکیل انجمن تخصصی صنعت سلولزی میتواند بستر مناسبی را جهت زراعت صنعتی چوب و رفع نیازهای توسعه این صنعت فراهم نماید و در این راستا این انجمن تخصصی تشکیل میشود.
وی با اشاره به حجم سرمایه گذاری انجام شده در صنایع چوب و ام دی اف استان گیلان، گفت: با راه اندازی این طرحهای صنعتی موجود در گیلان، حجم تولید نئوپان و ام دی اف به ۵ میلیون مترمکعب در سال خواهد رسید.
دلق پوش با اشاره به اهتمام مسئولان استاندا: نسبت به رونق تولید، افزود: چنانچه بسترهای تشویقی لازم برای زارعین حرفهای چوب فراهم شود و الگوی کشت مناسبی را هم فرهنگ سازی کنیم، قطعاً مشکل تأمین مواد اولیه این صنعت در گیلان مرتفع خواهد شد.
وی تشکیل انجمن صنعت سلولزی را در اتخاذ راهکارهای علمی و عملیاتی بسیار مناسب دانست و تصریح کرد: باید از گونههای مرغوب تست شده و از نوع درختان زود رشد با توجه به پتانسیلهای اقلیمی گیلان بهره ببریم تا هم حفاظت و احیای جنگلها و هم تأمین مواد اولیه کارخانجات سلولزی، رونق اقتصاد و اشتغال استان محقق شود.
رئیس سازمان صمت گیلان استفاده مطلوب از اراضی ۶۳ هزار هکتاری موجود را برای ایجاد ارزش افزوده ضروری شمرد و افزود: تولید و مصرف چوب در گیلان باید با ارزش افزوده و بهره وری بالا همراه شود و این مهم جز با انجام کشت صنعتی و استفاده از گونههای درختی مناسب امکان پذیر نخواهد شد و در واقع با این کار صنعت چوب و صنایع وابسته به آن تقویت و حتی منجر به افزایش اشتغال بومیان منطقه نیز خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به تصویب حذف تعرفه وارداتی و صدور مجوز واردات چوب با پوست به عنوان راهکاری دیگر برای رفع مشکل صنعت سلولزی استان، اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل مشکل تأمین مواد اولیه از صدور مجوز جدید در این صنعت خودداری میکنیم و برای تعیین تکلیف واردات چوب نیز پیگیریهای لازم در حال انجام است.
نظر شما