محمدرضا امامی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک با اعلام این خبر افزود: استان مرکزی پس از استان تهران بیشترین موفقیت را در جذب سرمایه های خارجی طی 12 سال گذشته تا کنون در بین 26 استان کشور داشته است.
وی توضیح داد: در مجموع 96 طرح با مشارکت خارجی ها در استان در حال اجراست که علاوه بر وارد کردن فناوری و صادرات، بیش از 500 فرصت شغلی ایجاد کرده است.
امامی افزود: سال گذشته نیز هیئتهای تجاری ، سفر و کارداران بیش از 40 کشور خارجی از توانمدیهای استان دیدن کردند و تفاهم نامه هایی بین استان و این کشورها به امضاء رسید .
وی با اشاره به این که استان مرکزی در سال جدید نیز در این زمینه فعالیت خواهد داشت، تصریح کرد: استان در پی زمینهسازی بیشتر حضور سرمایه ها و صادرات خارجی ست.
وی تصریح کرد: فراهم شدن بسترهای جذب سرمایه گذاری خارجی در تولید کنستانتره انار ساوه و سنگ محلات حاصل بخشی از فعالیتهای سال گذشته است که امیدواریم با ادامه بسترسازی های مناسب این همکاری ها افزایش یابد.
امامی با اشاره به این که اساسنامه تجارت خارجی استانها در وزارت امور خارجه با بهرهگیری از تجربیات استان مرکزی تدوین می شود، افزود: استان مرکزی پیشنهاد دایر شدن دفتر آفریقا در استان مرکزی را به وزارت خارجه داده که از این پیشنهاد استقبال شده و سازوکار آن در حال بررسی ست.
وی با اشاره به توامندیهای صنعتی ، تولیدی ، کشاورزی و توریستی استان مرکزی گفت: استان مرکزی در سال گذشته رتبه اول صادرات کالاهای پتروشیمی و صنعتی را به خود اختصاص داد و توانایی های این استان در زمینه صدور تولیدات صنایع مادر و سازه ای فرصت خوبی برای ارتقاء صادرات استان به کشورهای خواهان آفریقایی است.
وی با تاکید بر این که توسعه روابط تجاری با کشورهای خارجی استان در راستای فعال تر کردن بخش خصوصی و تولید در استان است، اضافه کرد: متولی این کار در استان اتاق بازرگانی است که با همکاری استانداری فعالیتهای خوبی انجام شد.
نظر شما