به گزارش خبرنگارمهر، گروهی از متخصصان علوم مختلف، سیاستمداران و اعضای سازمانهای اجتماعی آلمان در نامهای سرگشاده به مسئولان دولت فدرال، خواهان ایجاد کمیسیون تخصصی برای مقابله با نژادپرستی علیه مسلمانان شدند.
گروه اتحاد علیه دشمنی با مسلمانان بانی این کار است. نینا موهه، مدیر پروژه اتحاد علیه دشمنی با مسلمانان در این باره گفت: افزایش نگرشهای ضد اسلام و مسلمانان در جامعه آلمان در سالهای اخیر، ما را بسیار نگران کرده است.
به گفته او، نظرسنجیها و مطالعات مختلف نشان میدهد که نگرشهای ضد مسلمانان و اسلام در آلمان افزایش زیادی داشته است. این در حالی است که حملات مرگبار در مسجد کرایستچرچ نیوزیلند و افزایش شدید حملات به مسلمانان و مؤسسات اسلامی در آلمان، باید زنگ خطری برای مسئولان و سیاستمداران کشور آلمان باشد.
در نامه سرگشاده که در اعتراض به افزایش نژادپرستی علیه مسلمانان در جامعه آلمان منتشر شده، آمده است: تاکنون، سیاستمداران آلمان در مقابل پدیدههای رو به رشد اسلامهراسی و نژادپرستی علیه مسلمانان سکوت کردهاند.
امضاءکنندگان این نامه سرگشاده از مسئولان دولت فدرال خواستهاند تا با ایجاد کمیسیونی برای مقاله با نژادپرستی و تعصب علیه مسلمانان، اولین قدم را برای حل این مشکل را بردارند. از نگاه آنان این کمیسیون باید اطلاعات و اسناد مربوط به نژادپرستی و حملات علیه مسلمانان در آلمان را جمعآوری و ارزیابی کند. علاوه بر این، کارشناسان این کمیسیون باید نژادپرستی علیه مسلمانان در رسانهها، - تبعیض در بازار کار و در بخش آموزش را مورد بررسی قرار دهند. همچنین نویسندگان نامه معتقدند کمیسیون مذکور میتواند گزارشی جامع از نژادپرستی علیه مسلمانان در جامعه آلمان تدوین کند و آن را در اختیار دولت فدرال قرار دهد. این گزارش میتواند اساس کار دولتهای ایالتی و فدرال و همچنین جامعه مدنی آلمان برای مقابله با نژادپرستی باشد. در عینحال، کارشناسان این کمیسیون میتوانند برای مقابله با پدیده رو به رشد نژادپرستی علیه مسلمانان، راهحلهای مورد نظر خود را به دولت فدرال ارائه دهند.
کلودیا روث، نماینده حزب سبزها در بوندستاگ، کریستینه بوخهولتز، نماینده حزب چپ در بوندستاگ، نایکا فروتن، مدیر مؤسسه تحقیقات در زمینه ادغام و مهاجرت در دانشگاه هومبولت برلین، مورات گوموش از شورای اسلامی جمهوری فدرال آلمان و آیمان مازیک، رئیس شورای مرکزی مسلمانان آلمان از امضاءکنندگان این نامه هستند. به گفته مسئولان گروه اتحاد علیه دشمنی با مسلمانان، ۳۶ کارشناس از حوزههای علم و سیاست و ۳۷ سازمان مدنی و اجتماعی این نامه را امضا کردهاند.
نظر شما