به گزارش خبرنگار مهر، ستاد میر جلال الدین کزازی عصر امروز چهارشنبه در مراسم افتتاح چهارمین فرهنگسرای شهر کرمانشاه اظهار داشت: کرمانشاه نمونه ای خرد از ایران پهناور است.
این نویسنده و پژوهشگر ادبی افزود: اگر مردم شهری بزرگان، نام آوران، فرهیختگان، دانشوران، فرزانگان و هنرمندان خویش را گرامی می دارد به راستی خود را گرامی داشته است، این کسان گنجینه ها و سرمایه های هر شهر و یا هر کشور هستند.
وی خاطرنشان کرد: هنگامی که در خیابانهای شهری می گردید پیدرپی با سازه هایی روبرو می شوید که نام بزرگان آن شهر بر آنها نهاده شده است.
استاد کزازی ادامه داد: در باغها سردیس ها یا تندیس های آنان را افراخته می بینید در نگارخانه ها نگاره هایشان را در گنج خانه ها و موزه ها نشانه ها و یادگاریهای آنان به جای مانده است.
وی خاطر نشان کرد این خیزش در کرمانشاه هرچند دیر هنگام آغاز گرفته است، پایدار بماند.
این نویسنده و پژوهشگر ادبی بیان داشت: کرمانشاه شهری است که اگر خود را بشناسد ساختمان دیرین کده گنج خانه هنر سرای فرهنگسرای کم خواهد آورد.
استاد کزازی افزود امروز چند بار از تنبور سخن رفت به درستی گفته شد که این ساز سازی سپند و آیینی است در کرمانشاه تنبور می تواند یکی از نمادهای فرهنگ، تاریخ و پیشینه کرمانشاه باشد.
وی خاطرنشان کرد: آن آموزشگاه دبیرستان کوهن را که با نام سید حسین کزازی نامیده شده است دریابید.
استاد کزازی بیان داشت: سرپرستی به من گفت روزی چند از این پیش که دیوار آن فرو ریخته است.
وی اظهار داشت: چند سال پیش به موزه آموزش و پرورش کرمان رفتم مرا بردند در آن گرداندند سازهای بود دراز آهن آکنده از بخشهای بسیار تاریخ آموزش و پرورش کرمان از کهن ترین زمان یافته شده بود تا آن روز در آنجا به نمایش گذاشته شده بود.
وی تاکید کرد: موزه آموزش و پرورش کرمانشاه ویرانه ای است آن را دریابید.
گفتنی است در پایان این مراسم همچنین از سردیس استاد میر حلال الدین کزازی رونمایی شد.
نظر شما