۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۸

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کرمان:

۰.۷ درصد آمار گردشگران کشور مربوط به استان کرمان است

۰.۷ درصد آمار گردشگران کشور مربوط به استان کرمان است

کرمان - رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان ۰.۷ درصد گردشگران کشور را مربوط به استان کرمان دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر رودری صبح پنجشنبه در جلسه شورای گفتگوی استانی و بخش خصوصی بیان داشت: بخش گردشگری یکی از بخش‌های درآمدزا و مهم کشور است که به لحاظ ایجاد اشتغال ارزان و فزاینده از مهم‌ترین بخش‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: علاوه بر موارد اقتصادی که مطرح است گردشگردی یک زمینه مطلوب در خصوص بازار کار است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان گفت: ایران رتبه ۱۰ را به لحاظ جاذبه تاریخی و باستانی در جهان دارد همچنین به لحاظ وجود جاذبه‌های طبیعی گردشگری رتبه پنجم دنیا را داریم.

رودری گفت: ایران اقتصادی‌ترین و ارزان‌ترین مکان گردشگری دنیا محسوب نمی‌شود همچنین در شاخص رقابت پذیری صنعت توریسم رتبه یک دنیا را داریم و به لحاظ بالا بودن ضریب فزاینده تولید هم رتبه برتر را کسب کردیم.

وی یادآور شد: طی دو دهه اخیر تعداد گردشگران بیش از سه هزار و ۹۰۰ میلیون نفر بوده لذا ایران در بین کشورهای خاورمیانه وضعیت خوبی را در اختیار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان گفت: کشور ما در رقابت پذیری قیمت و به لحاظ فرهنگی و منابع طبیعی وضعیت خوبی دارد اما از لحاظ زیر ساخت‌ها در وضعیت خوبی قرار ندارد.

رودری گفت: استان کرمان به لحاظ تعداد گردشگران تقریباً ۰.۷ درصد گردشگران کشور را به خود اختصاص داده همچنین به لحاظ زیر ساخت‌های گردشگری ۱.۵ برابر متوسط کشوری هستیم.

رودری با بیان اینکه توسعه گردشگری استان کرمان در اسناد توسعه کشور در بند ۵۰ تا پایان برنامه ششم توسعه باید حداقل پنج برابر شود ابراز داشت: استان کرمان سه هزار اثر گردشگری و توریستی در ابعاد مختلف دارد. کرمان با داشتن ۶۷۰ اثر ثبت ملی و هفت اثر ثبت جهانی بالاترین سهم به لحاظ ثبت جهانی را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: استان کرمان در توسعه منطقه هشت بحث توسعه گردشگری قابلیت گردشگری بسیاری دارد و در سند چشم‌انداز توسعه استان بعد از معدن و کشاورزی خدمات برای استان درآمدزا و اقتصادی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با اشاره به مربع گردشگری ملی که شامل استان‌های کرمان، یزد، شیراز، سیستان و بلوچستان است، گفت: مهمترین موانع و چالش‌های توسعه گردشگری شامل، عوامل سیاسی، نهادی و سازمانی، خارجی، زیر بنایی و عوامل اقتصادی هستند که باید درصدد رفع آن‌ها اقدام کنیم.

رودری با اشاره به راهکارهای موجود در بحث اولویت بخشی در صنعت گردشگری بیان داشت: توجه به خواسته‌های اصلی گردشگران، معرفی جاذبه‌ها به گردشگران، ایجاد زمینه‌های لازم برای کاهش منابع دولتی، ساماندهی تعطیلات و ایجاد بازارهای لازم برخی از راهکارهای توسعه صنعت گردشگری در استان است.

وی افزود: یکی از ظرفیت‌های کشور برای توسعه صنعت گردشگری این است که باید یک سری مطالعات را در بخش‌های مختلف برای استفاده جهانی از بخش گردشگری داشته باشیم و برنامه‌ریزی کنیم تا هم پیوندی منطقه‌ای و کلی را در توسعه گردشگری ایجاد کنیم.

کد خبر 4652239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha